CONSELL DE LA POLICIA: NOVA CLATELLADA JUDICAL A BUCH

Download Now

64/2020

El Jutjat Contenciós-Administratiu confirma que USPAC pugui defensar els drets dels mossos al Consell malgrat el trànsfuga JR SANAHUJA.

El Departament d’Interior i el SAP tornen a fer pinça i s’han oposat judicialment a que USPAC pugui estar present al Consell de la Policia i als grups de treball. El Jutjat els hi fot clatellada, manté la cautelar i condemna en costes a l’administració per mala fe i temeritat. (Aquests diners els paguem tots).

En la mateixa situació es troba la TRISINDICAL, a causa del trànsfuga TONI CASTEJÓN. Va obtenir 5 consellers a les eleccions del 2015, i ara únicament té 4, perquè l’alliberat in perpetuum ara és la veu del SAP-FEPOL a mossos.

La mesura cautelar s’engloba en un procediment especial on es denuncia la conducta antisindical i campanya de desprestigi del Departament d’Interior vers USPAC des de la denúncia de les eleccions. El SAP ha comparegut com a “codemandat” per defensar al Departament d’Interior.

Ja hem demanat la convocatòria d’un Consell de Policia ORDINARI que s’hauria d’haver convocat el 24 de març de 2020, perquè tots els sindicats puguin proposar punts. Estem convençuts que no faran una altra tupinada i el convocaran abans que l’extraordinari demanat l’1 de maig per no continuar vulnerant els drets de tots els mossos. La TRISINDICAL estarà a favor també.

Què pactaran fer Interior i els sindicats grocs ara?

És la primera vegada a la història que un Departament d’Interior suspèn un procés electoral o que suspèn un Consell de la Policia per evitar que estigui un sindicat. Són tan tan dolents que inclús tornaran a suplicar auxili al “Gobierno de España” com van fer per intentar aturar el procés judicial que els obligava a fer les proves PCR.

Qui sap què farà en Brauli… CONTINUEM!!!!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.