NOU ÈXIT JURÍDIC: S’HAURÀ D’INDEMNITZAR A UN COMPANY AMB 7.000 € PER POSSIBLE INFECCIÓ PER VIH

59/2022

Els fets es remunten a l’any 2021 quan van ser comissionats diversos companys al carrer Sardenya de Barcelona per un possible delicte de violència sobre la dona. L’individu va ser interceptat mentre fugia, moment en el qual va començar a proferir expressions cap als agents com “os voy a matar”, “tengo el sida”. Oferint una forta resistència, va propinar una escopinada a un company que li va arribar a l’ull abans de ser detingut.
Tot seguit es va iniciar el protocol pel control de possible VIH, amb medicació de retrovirals durant 14 dies que va estar de baixa fins que es va confirmar que el detingut no era portador del VIH.
Finalment, el Jujtat Penal de Barcelona, acollint la tesi dels advocats d’USPAC, condemna a A.C.G. per un delicte de resistència a agent de l’autoritat i a satisfer la quantitat de 7.000 € pels danys morals patits per l’agent pel tractament que va haver de sotmetre’s.
Davant la insolvència del condemnat, ara serà el Departament d’Interior qui hagi de satisfer aquesta quantitat gràcies a la Sentència del Tribunal Suprem 956/2020 aconseguida pels nostres serveis jurídics, i que permet reclamar les lesions patides en acte de servei amb el DAD 87.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 14 de març de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.