NOU ÈXIT JUDICIAL DEL SERVEIS JURÍDICS USPAC: 4 ANYS + 1 MES DE PRESÒ PEL CONDUCTOR QUE VA INTENTAR ATROPELLAR A DOS COMPANYS DE TARRAGONA

PDF

149/2020

El 18 de novembre de 2019 dos companys de FURA de Tarragona aturen un vehicle perquè el conductor no duia el cinturó de seguretat. Un dels companys baixa del vehicle, li diu que s’aturi i el conductor s´escapoleix.

L´endemà, els mateixos companys veuen al vehicle i el seu conductor i el tornen a interceptar. En aquell moment s´escapoleix per dins la ciutat de Tarragona, des del centre de Tarragona fins a l’autovia.

S´avisa als companys que organitzen un dispositiu per aturar-lo, i quan el vehicle escapolit es veu sense escapatòria, intenta envestir als agents que acaben disparant al vehicle per aturar-ho.

Així i tot, el conductor continua per l’autovia perseguit per dues patrulles més que acaben interceptant definitivament el vehicle i reduint el conductor.

Els advocats d’USPAC van personar-se al procediment des del primer dia, aconseguint el seu ingrés en presó i el comís del vehicle. El Departament d’Interior va fer el mateix que el detingut i també es va escapolir de comparèixer en defensa dels companys.

El judici va tenir lloc el 13 d’octubre de 2020 i el Jutjat Penal nº 4 de Tarragona l’ha condemnat a 3 anys i 8 mesos per atemptat a agent de l’autoritat, tot i que no van patir lesions els companys, més 5 mesos de presó per conducció temerària. A més, ha hagut d’indemnitzar a cada company amb la quantitat de 600 euros per danys morals.

El condemnat també està encausat pels fets del dia anterior on també demanem més de 4 anys de presó per atemptat a agent de l’autoritat, desobediència i amenaces.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S
Barcelona, 9 de novembre de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.