Camp de TarragonaREGIONS POLICIALS

RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS RPCT 05/11/2020

150/2020

Dijous, 5 de novembre, vam assistir a la reunió regional de la RPCT, aquest cop telemàtica per la situació de pandèmia de la covid19, amb el Cap de la Regió, la SotsCap de la Regió, el Cap d’Administració i el Cap de l’ABP Baix Camp.

Aquests són els punts que USPAC va aportar:

En l´àmbit general de la regió:

– Deficiències en les mesures de prevenció i protecció de la pandèmia i/o incidències amb el seguiment de casos. Desinfecció d’espais a les comissaries, vehicles i casos positius.

Quant a la desinfecció tant d’estances de les Comissaries com dels vehicles policials, l’actual Cap d’Administració desmenteix el que ens va dir la seva predecessora amb relació a que “els vehicles es desinfecten 2 cops per setmana”, era evident que això no es compleix ni quant a desinfecció ni quan a neteja, només cal mirar l’estat dels vehicles. El Cap d’Administració ens recomana que els agents segueixin netejant els vehicles a l’inici de cada torn de treball, així com dels espais. L’Administració només desinfecta o neteja a fons en cas de tenir coneixement d’un cas positiu, manifesta que s’ha fet amb vehicles d’UI Tarragona i també del CP Mas d’Enric. No s’ha fet en el cas d’un ciutadà amb Covid que va anar a denunciar a OAC Mallafre perquè no els va arribar la notícia.
El Cap d’Administració ens recomana que qualsevol cas que es tingui coneixement es faci arribar als respectius Comandaments o a ell mateix. Des d’USPAC us emplacem a què, com hem fet fins la data, ens informeu perquè puguem supervisar si realment es fa el que marca el protocol.

– Material d’autoprotecció.

El Cap d’Administració garanteix que hi ha suficient material.

– Irregularitats amb el seguiment de casos positius i aïllament de companys.

El Cap de la Regió ens demana que concretem en quins casos considerem que no s’està complint el protocol, els hi hem anomenat i en pren nota per parlar amb els respectius Caps d’ABP i d’USC. No dubteu en passar-nos qualsevol incidència.

– Mantes a les àrees de custòdia.

Des de USPAC ho hem portat en diverses reunions i finalment l’Administració subministrarà mantes d’un sol ús, tanmateix no ens poden dir encara una data concreta.

– Manca d’un protocol a la regió d’emmagatzematge i material per a la recollida i trasllat de la marihuana.

La sotscap de la Regió, amb qui vam tenir una reunió fa uns dies per tractar aquest tema concret, ens diu que s’ha aconseguit la cessió per part d’una empresa d’un contenidor per emmagatzemar les plantes, i que s’ha decidit instal·lar-lo a l’exterior a la pista de basquet de la CD Salou, d’aquesta manera s’eliminarà les males olors, entre d’altres, a les comissaries. Un cop es disposi del contenidor s’elaborarà un protocol. USPAC, tal com se li va traslladar a la sotscap de Regió, ha elevat aquesta qüestió així com la manca de material per la recollida i trasllat, a la Subdirecció de Prevenció de Riscos i Salut Laboral.

– Descontentament general pel que fa als criteris que s’utilitzen per a la concessió de medalles i felicitacions.

Hem fet arribar al Cap de la Regió el sentiment de la majoria de la “tropa”, la manca de transparència i criteris del sistema i la desconfiança que genera.
El Comissari Estela ha explicat el procediment que segueixen per a la concessió d’aquestes i reconeix que és un tema complex i que s´intenta fer de la millor manera.
USPAC creu que el Decret necessita canvis urgents al respecte i la publicitat donaria transparència al procediment.

– Manca de roba d’uniformitat als agents en període de pràctiques.

Aquests disposen només de 2 camises d’estiu, 2 camises d’hivern, 2 pantalons d’estiu i tan sols 1 pantaló d’hivern. El Cap d’Administració està d’acord amb el fet que és insuficient i demana que els agents en pràctiques facin una comanda mitjançant sol·licitud a l’aplicatiu i Nota Informativa adreçada a l´Administració.

– Retard en donar resposta als companys per part del Servei d’Administració de la RPCT pel que fa a la reposició d’uniformitat, comunicació de citacions i judicis suspesos, fulls d’hores (que ja sembla que és un mal endèmic sobretot a unitats com UI, AIC, UTPC…).

El Cap d’Administració reconeix que hi ha cert retard en molts aspectes i ens informa que no deixaran de fer teletreball, però que han incrementat la presencialitat i que hi haurà personal d’Administració cada dia i en totes les comissaries. Fa autocrítica i ens diu que han fet moviments de personal i que es posaran al dia sobretot amb el tema full d’hores de les unitats esmentades.

– Increment d’hores de romanent a moltes unitats (UI, AIC, UTPC…) a causa del quadrant obligatori planificat durant el confinament, manca d’un permís per deures inexcusables per fer-nos càrrec dels nostres fills/es quan aquests estan en quarantena (permís que SI té la resta de la funció pública). Demanem que aquests canvis siguin voluntaris, i en tot cas que s’ajustin a les circumstàncies personals de cadascú.

El Cap de la Regió ens dóna la raó en aquest aspecte però ens demana que li fem arribar casos concrets d’agents en què la seva conciliació familiar es vegi afectada per aquests canvis. Pel que fa al permís de deures inexcusables ens recorda que és un tema que cal tractar-lo al Consell de la Policia i ens dóna el seu suport en aquesta demanda.
Quan es dignin a convocar el Consell ho farem!

Tarragona

– Incidències a la Comissaria de Campclar.

Hem fet arribar als Caps de la Regió i al Cap d’Administració diverses queixes que hem anat acumulant com el fet que vam estar molts mesos amb 7 de les 16 garjoles que hi ha a l’ACD inutilitzables per no canviar uns bombins, entrepans dels detinguts podrits dins la màquina, impressores que necessites un màster d´informàtica per fer-les anar o que s’espatllen dia si dia també i no es reparen, dies i dies sense SAID i un llarg etcètera. I és que si el sergent d’incidències no hi és, la casa ens cau a sobre i dóna la sensació que ningú mou un dit. L´única solució, i pensem que val la pena perdre 5 minuts, és que quan es detecti qualsevol incidència, els mateixos companys envieu un correu a manteniment del SARPCT, i si cal ens ho feu arribar a rpct@uspac.cat perquè puguem fer seguiment.

– Declaració i presentació de detinguts mitjançant videoconferència.

Hem traslladat totes les vostres queixes, els que hi treballeu i ho patiu ja sabeu quines són i que és un sistema que pel volum de feina i detinguts que hi ha Campclar, no funciona. Els Comandaments de la Regió en són conscients i inclouen també a l’ABP de Reus on en algunes èpoques de l’any també ho pateixen. És per això que han enviat un informe a la CSUCOT per ampliar el material que tenim actualment. Els manifestem que no és un problema només de material, sinó també de gestió amb el Jutjat i que no som secretaris judicials. Són conscients de la problemática, però ens avisen que aquesta manera de treballar anirà en augment.

– Problemes d’aparcament a la Comissaria de Campclar.

Una altra reclamació que exposem a cada reunió des de fa anys, el nostre delegat de zona també ho ha parlat aquesta setmana amb el Cap de l’ABP Tarragonès, després d’haver patit també en el torn de tardes d’un dels cartellets als parabrises dels vehicles particulars dels companys. Sembla que algun comandament no sap en què ocupar el temps.
Pel que fa al pàrquing recentment habilitat creiem que no compleix cap mesura de seguretat, tot i que se´ns diu hi ha una càmara de vigilància, li hem demanat que els vehicles comissats davant la comissaria s’aparquin en aquesta zona i així s’alliberin places, ho estudiaran, però no hi estan massa d’acord.
Pel que fa als vehicles comissats tornaran a insistir amb cada Jutjat peticionant la seva destrucció i a més, el Cap de la Regió ha ordenat que no es duguin vehicles a les dependències, ja que no tenim un lloc on dipositar-los.

Salou

– Seguim amb la problemàtica de l’espai i climatització als vestuaris.

Ho hem denunciat i ja és la segona vegada que ho fem a Inspecció de Treball. I seguim igual.

– Entrada accés comissaria per part dels agents que hi treballen.

A l´igual que el punt anterior és una demanda que fa anys que dura, seguim igual, el Cap d’Administració ens informa que estan treballant amb l’habilitació amb codi d’entrada per la porta principal, diu que per ell és una prioritat. L’any passat ja estava pressupostat i les obres havien de començar immediatament, ara sembla que tornem a començar de nou tot el procès. ESPERPÈNTIC.

– Retard amb els fulls d’hores de l’ARRO que genera descontrol i canvis constants en la bossa d’hores.

Mateixa resposta que amb el cas de UI, AIC, UTPC… el Cap d’Administració reconeix el retard i fa autocrítica, han incrementat les hores de feina presencials i ho solucionaran el més aviat possible.

Reus

– Necessitat de canviar la porta que separa l’agent de custòdia dels detinguts de les garjoles per una tipus “talla focs” o “blindada”, com la que tenen a altres ACD’s.

El Cap de l’ABP Baix Camp, amb qui el delegat de Reus ja es va reunir per aquest mateix tema, està present a la reunió i ens manifesta la seva conformitat amb aquest canvi i creu que és necessari, li farà arribar la petició al Cap d’Administració.

Vendrell

– Imputació horària judicis/videoconferències, els agents han de venir a declarar a Tarragona si es fa videoconferència, no s’entrega al moment justificant, a cobrar només els ofereixen 3 hores, en canvi si s’imputen les hores a acumular si es té en compte el criteri de diferent comarca de destinació i els hi posen 5 hores.

El Cap d’Administració, amb qui ja havíem parlat abans de la reunió sobre aquest tema, creu que és de justícia i que faran una interpretació de la instrucció que no diu res d’aquest tema, a favor del mosso, de manera que a partir de ja, podran cobrar les 5 hores d’assistència a judici, com si d’una declaració presencial es tractés.

– Mala ventilació a l’OAC i necessitat d’una segona impressora.

Un cop més el Cap d’Administració ens diu que es miraran el tema de la ventilació i en referència a la impressora ens demana que li concretem quina és la problemàtica, ja que, ja en tenen una. Li farem arribar una explicació més extensa per correu i us informarem del resultat.

Sala

– Seguim tractant la gran problemàtica de manca d’efectius a la SRC, i preguntem per la gestió de les “tablets” per saber si alleujarà realment als operadors i com afectarà les patrulles.

S’ha implantat l’ús de les “tablets” i de moment sembla que almenys l’inici del servei a l’hora de crear les patrulles ha deixat de ser un caos pels operadors, de tota manera totes les patrulles no tenen tablet per falta de material.
La sotscap de la Regió també ens ha informat que han demanat als agents que vagin traspassant els forats que tenim de cobertura al territori i que s’està solucionant.

Altres temes que s’han tractat

-El Comissari Estela ens ha fet saber que les obres de la Comissaria de Torredembarra s’iniciaran l’any vinent.

-Arribaran 410 nous vehicles a la Regió, dels quals 237 seran entregats a USC abans d’acabar l’any.

Un cop més us recordem que no espereu a les reunions regionals a fer-nos arribar les queixes, davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu a consultar al vostre delegat/da que ho traslladarà on pertoqui de manera immediata.

USPAC, L´ESCUT DELS MOSS@S

Tarragona, 9 de novembre de 2020

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88
OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.