JURIDIQUES

REVOCADA SANCIÓ A UN COMPANY DE SUSPENSIÓ D’UN ANY DE SOU I FEINA

79/2020

El Jutjat Contenciós ha anul·lat una sanció a un company per un inexistent consum de tòxics, del qual ha estat seguit i perseguit per la DAI des del 2015:

– Van utilitzar informació d’un procés judicial per obrir-li una Informació Reservada (IR).

– Van falsejar el motiu de la IR per citar-lo a declarar (suposades consultes il·legals), i aprofitar per prendre mostres de cabell, orina i saliva.

– Després d’aportar proves negatives en cocaïna que era el que se li atribuïa, la DAI va alterar el positiu en cocaïna per cànnabis. Tot seguit vam fer i aportar les proves on també donava negatiu en aquesta substància i en totes.

– No ens van deixar fer contra-anàlisis per un laboratori imparcial durant l’expedient disciplinari, tot controlat per la Subdirecció de Recursos Humans.

– USPAC va informar el Consell de la Policia de la il·legalitat que s’estava realitzant. Ningú ens va fer costat i la DAI va demanar que se sancionés sí o sí.

– Vam haver d’arribar a l’Institut Nacional de Toxicologia per desmuntar la farsa que havia dut al nostre company a 3 anys de calvari judicial: contra-anàlisis amb resultats negatius, desaparició de mostres custodiades per la DAI, mostres positives que no es corresponen a les obtingudes del nostre company…

Els serveis jurídics d’USPAC tornen a deixar en evidència a la Santa Inquisició.

Arribarem fins al final per acabar amb la impunitat, arbitrarietat i menyspreu de la DAI respecte als que sí que som mossos, els que estem tot el dia al peu del canó i no juguem amb la vida de la gent asseguts darrere una taula d’oficina.

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.