REVOCADA SANCIÓ A UN COMPANY DE SUSPENSIÓ D’UN ANY DE SOU I FEINA

Download Now

79/2020

El Jutjat Contenciós ha anul·lat una sanció a un company per un inexistent consum de tòxics, del qual ha estat seguit i perseguit per la DAI des del 2015:

– Van utilitzar informació d’un procés judicial per obrir-li una Informació Reservada (IR).

– Van falsejar el motiu de la IR per citar-lo a declarar (suposades consultes il·legals), i aprofitar per prendre mostres de cabell, orina i saliva.

– Després d’aportar proves negatives en cocaïna que era el que se li atribuïa, la DAI va alterar el positiu en cocaïna per cànnabis. Tot seguit vam fer i aportar les proves on també donava negatiu en aquesta substància i en totes.

– No ens van deixar fer contra-anàlisis per un laboratori imparcial durant l’expedient disciplinari, tot controlat per la Subdirecció de Recursos Humans.

– USPAC va informar el Consell de la Policia de la il·legalitat que s’estava realitzant. Ningú ens va fer costat i la DAI va demanar que se sancionés sí o sí.

– Vam haver d’arribar a l’Institut Nacional de Toxicologia per desmuntar la farsa que havia dut al nostre company a 3 anys de calvari judicial: contra-anàlisis amb resultats negatius, desaparició de mostres custodiades per la DAI, mostres positives que no es corresponen a les obtingudes del nostre company…

Els serveis jurídics d’USPAC tornen a deixar en evidència a la Santa Inquisició.

Arribarem fins al final per acabar amb la impunitat, arbitrarietat i menyspreu de la DAI respecte als que sí que som mossos, els que estem tot el dia al peu del canó i no juguem amb la vida de la gent asseguts darrere una taula d’oficina.