ACCIÓ SINDICALCamp de TarragonaREGIONS POLICIALS

INFERN I COL·LAPSE A LA SALA DE REUS

202/2022

Bonica posada en escena la que ens va regalar el passat 18 de juliol, roda de premsa inclosa, l’actual Prefectura i la Direcció General de la Policia.
Bones intencions, segons van manifestar, molta empatia i promeses: paraules. Els fets ens diuen que tres setmanes després la situació empitjora, vam sortir de la “reunió” amb un compromís de revisió del model de sales actual que ens portés a una solució real abans de final d’any, deixar-nos de “parxes” i també es van comprometre a no baixar dels òptims necessaris per garantir un servei amb condicions, res més lluny de la realitat.

 

MENTEIXEN:

A la Sala de Reus, on s’hauria de cobrir el servei diari amb un mínim de 34-36 operadors per torn de treball, ens trobem cada dia per sota de 30 operadors (27-28 operadors sent optimistes), ahir mateix en torn matí 27 operadors, 24 en torn tarda i 26 planificats en torn nit, definitivament un infern que només pateix el que dia rere dia ha de treballar en aquestes condicions: manca d’efectius, conferències fusionades, sense descansos i no garantint un bon servei al carrer i als ciutadans, tot i la professionalitat dels companys i companyes que són sistemàticament maltractats i enganyats per una Prefectura que no fa un pas endavant per solucionar de manera immediata la problemàtica.

Hores extres insuficients, tot i que reiterem que NO són la solució. Algú, des d’algun despatx decideix que és millor que els operadors es multipliquin per poder arribar a tot i acabin petant.

El 21 de juny presentàvem denúncia a Inspecció de Treball, i es que el Departament d’Interior està infringint la normativa en matèria de prevenció de riscos laborals. Mentre, les baixes laborals van en augment i és que tot té un límit, també la salut mental. Avui mateix hem ampliat la denúncia.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
Reus, 9 d’agost de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.