LES UNITATS D’INVESTIGACIÓ DE LA RPPO EN PERILL D’EXTINCIÓ

209/2022

El passat dia 4 de juliol Prefectura ens presentava el nou Decret que regularà l’estructura del CME i un dels lemes que van abanderar a rèplica de diverses apreciacions de la USPAC va ser: “la nostra idea és que tots els mossos i les mosses, del primer a l’últim senti que hi ha una estructura policial al darrere que li dona suport, que no està sol”.

Doncs els agents de la RPPO ja estan acostumats a veure com certs problemes són eterns i per part dels comandaments de la Regió i de Prefectura no es vol donar solució, NO senten el suport de l’organització.

Avui dia existeix la guàrdia mancomunada entre Tremp i Vielha. Sí, sí, no és una fake news. Els agents han de cobrir una guàrdia entre dues localitats que es troben a 1:30h de carretera de muntanya, fer el servei que pertoqui i després tornar, tot resant perquè no et tornin a activar només arribar a casa.

Com sempre, les excuses: la guàrdia s’activa poques vegades, no hi ha efectius per fer-ho d’una altra manera… Bla, bla, bla… cap solució!

A més a més, aviat la Unitat d’Investigació de Vielha es quedarà amb tres agents operatius. A USC, els efectius no són de la Vall d’Aran i tant l’horari com la remuneració no compensa l’esforç que han de fer per treure la feina amb eficàcia.

Hem adreçat escrit a la SGRH i hem traslladat a Prefectura la següent proposta:

– Canvi d’horari de la Unitat d’Investigació de Viella a Q3 o 7×7
– Oferiment per cobrir llocs de treball d’UI Vielha
– “Desmancomunar” la guàrdia Vielha – Tremp

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Vielha, 17 d’agost de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.