ACCIÓ SINDICALCamp de Tarragona

SOL·LICITEM, UN COP MÉS, INFORMACIÓ I TRANSPARÈNCIA SOBRE LES SALES CONTINUEM NYAP RERE NYAP

120/2023

Com ja vam dir a l’escrit registrat en data 16 de febrer de 2023 (sobre moviment ABP Lleida 28a promoció), del qual hem reclamat resposta i que avui dia, continuem sense tenir, des de la USPAC, sempre hem demanat/defensat que han de sortir totes les places ocupades en els diferents destins al Concurs General, sense excepció.

El febrer 2022 es va publicar el darrer C.G on no es van oferir TOTES les places a la Sala Reus que estaven ocupades per comissions/adscripcions, com sempre hem demanat, això va generar continuar amb els oferiments reiterats i dites comissions/adscripcions… Posant “parxes” contínuament tot i arribar ja fa un any a la conclusió que el model de Sales actual havia fracassat i calia revisar-lo, es van comprometre que a finals del 2023 tindríem conclusions i a hores d’ara seguim a l’espera d’aquestes.

Fa poc va sortir un oferiment per tal de cobrir mínimament les mancances de personal d’algunes Sales, aquest ens trobem que es va cobrir amb molt pocs efectius per després assignar amb una resolució del DGP un seguit d’efectius en provisional unilateralment i sense tenir en compte cap mena de mirament pel que fa a situacions personals, de conciliació, familiars i de llunyania de domicili fins destí. Aquest fet també ha generat malestar pel fet que molta gent que s’havia presentat a l‘oferiment s’ha vist ara exclosa, gent que a banda, tenia formació i que accedia a l’oferiment amb els requisits que marcava dit oferiment.

També han generat molts greuges personals a companys i companyes que tenen diferents situacions personals i que ara s’han agreujat per aquest canvi sense previ avís, i en ple període d’estiu on no es fàcil un canvi de domicili, a qui se l’ha allunyat encara més de casa, etc…

S’ha buidat efectius de la Regió del Camp de Tarragona, de destins que ja estan prou afectats de manca d’efectius, sense cap sentit comú, es fa un Reforç d’Estiu i es destinen efectius a Vendrell, per exemple, per després fer-ne sortir molts més per cobrir Sales… S’envia unilateralment companys a la Sala de Reus, sense tenir en compte cap tipus de circumstància personal i d’un dia per l’altre, sense tenir en compte si tenen experiència, si estan fent algun tipus de reducció o si tenen vacances entre d’altres… Un autèntic despropòsit!

La manca de transparència amb la qual s’actua únicament porta a la desconfiança perpètua vers la direcció del Cos, la Prefectura i vers la SGRH per part dels companys i companyes.

No entenem de cap de les maneres aquest moviment, el qual vesteix un destí (Sales) “desvestint” uns altres, els quals tot just recuperaven alguns efectius encara que fos en període d’estiu.

També vam demanar el 5 de juliol passat una reunió al DGP a la Sala 112 perquè es traspassi tota la informació tant a les organitzacions sindicals com als afectats ( https://uspac.cat/regions-policials/regio-policial-camp-de-tarragona/sala-regional-de-girona-la-prefectura-va-per-lliure/ ), sobretot pel que fa al fet de reobrir la Sala tancada de Girona i no en tenim resposta, i també s’ha demanat a les reunions SCC que s’han tingut ( el 23 de maig i el 19 de juny) que se’ns informi sobre els diversos rumors sobre horaris i d’altres qüestions que hi ha i que només generen malestar entre els efectius destinats a les Sales. Demanem informació, transparència i sobretot respecte als treballadors, que fa anys que pateixen una situació insostenible produïda per decisions absurdes i una gestió nefasta, i, tot i això, treuen la feina cada dia gràcies a la seva més que demostrada professionalitat.

És per aquest motiu, i davant el silenci a les nostres peticions, que insistim a sol·licitar que se’ns informi del nombre d’efectius que s’han sol·licitat per reforçar les Sales, el total dels moviments i quins s’han ofert i quins s’ha resolt unilateralment. També del motiu pel qual no s’ha cobert l’oferiment que es va publicar amb els companys/es que es van presentar i que reunien millor MÈRIT/CAPACITAT i el motiu pel qual no s’ha respectat la lliure concurrència de qualsevol efectiu que pugui estar interessat.

I per últim, que es convoqui la reunió que li vam demanar el 5 de juliol al DGP perquè s’informi a Sindicats i companys/es afectats informació REAL al respecte.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

21 de juliol de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.