LAMENTABLE ESTAT DEL PARC MOBIL DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

221/2021

Tornem a denunciar una vegada més, l’estat vergonyós i lamentable en quals es troben els vehicles del CME. Aquest cop de nou a la Comissaria d´Hospitalet de Llobregat, on després d’infinites gestions amb tots els responsables ( reunions regionals, els serveis d’administració, etc …) la situació, dia rere dia, només fa que empitjorar.

Aquesta comissaria que dóna servei a més de
270.000 ciutadans residents, veu com el seu parc mòbil es troba cada dia que passa en una situació més critica i precària.
Només han arribat 2 vehicles nous del necessari i urgent “pla renove”, és a dir encara hi ha més del 90% de vehicles “vells” amb centenars de milers de kilòmetres i ,innumerables hores de funcionament i conducció metropolitana en condicions lamentables.
Aquest és el resultat de la gestió d´un parc mòbil precari més propi d´una policia tercermundista per part de l’Administració.

Hem denunciat novament a Inspecció de treball que l’estat d’aquests vehicles posa en perill la seguretat i la integritat física de tots els agents.
Tornem a insistir: «Després de cinc anys, vehicles en funcionament les 24 hores del dia, 365 dies a l’any, ja no són segurs».

 

EXIGIM SOLUCIONS URGENTS JA!!
USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Hospitalet de Llobregat, 8 de setembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.