4 ANYS I 6 MESOS DE PRESÓ PER L’INDIVIDU QUE VA ENTRAR A ROBAR AL BON ÀREA DE LLEIDA I VA FERIR AMB UNA NAVALLA A UN COMPANY D’ARRO

PDF

227/2021

Ahir, 14-09-21, es va celebrar judici oral al Jutjat Penal núm. 3 de Lleida, el qual ha finalitzat amb la condemna d’E.G.M. a 4 anys i 6 mesos de presó com a responsable d’un delicte de robatori amb instrument perillós en grau de temptativa, un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat i un delicte de lesions. Per part del Jutjat s’ha tingut en compte com atenuant la intoxicació plena per consum de substàncies estupefaents.

Els fets es remunten al 7 de maig de 2021 quan E.G.M., de 54 anys i amb antecedents penals, va entrar a un establiment de Bon Àrea de la ciutat de Lleida exhibint a les treballadores una navalla de 12 cm amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa. Una indicatiu d’ARRO, que estava fent tasques de seguretat ciutadana, va escoltar crits que provenien de l’establiment i al veure sortir a l’individu amb una navalla la mà, un dels companys no va dubtar en abraonar-se a sobre per reduir-lo, tot i resultar ferit.

Els serveis jurídics de la USPAC, que defensen a l’agent, van aconseguir des d’un primer moment l’ingrés a presó de l’individu, i ara la Sentència condemnatòria. Així mateix, l’agent haurà de ser indemnitzat amb la quantitat de 2.200 € demanada pels nostres advocats com a responsabilitat civil pels 7 dies de baixa; front als 350 € que demanava una Fiscalia que feia més de defensa que d’acusació.

La Generalitat de Catalunya va refusar acusar perquè no veia suficientment greu que un membre del cos de Mossos d’Esquadra fos agredit amb una navalla. Potser haurem de canviar l’uniforme per un de “manifestant violent” perquè el Departament d’Interior ens defensi.

 

Lleida, 15 de setembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.