RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPC 05-07-2022

PDF

176/2022

El passat dia 5 de juliol ens vam reunir amb els caps de la RPC. Vam tractar una sèrie de punts dels quals us fem un resum.

Tot i la bona voluntat dels caps de la regió a millorar, en resposta als punts aportats per la USPAC, esperem que no s’enquistin i que, veritablement, s’actuï:

Punts genèrics

Diferents problemàtiques de climatització a les ABP. Miraran la viabilitat de posar ventiladors als passadissos dels vestuaris. La resta d’incidència que van sorgint les van reparant.

Nombre d’efectius actualment en pràctiques després del moviment del dia 6 de juliol i previsió per finals d’agost de la nova promoció. Fins ara hi havien 77, d’aquest marxen 36, i resten 41, el 20 d’agost vindran 46. Tindran 87 en pràctiques en total.

Bossa d’hores extres. Es va disposant de bossa d’hores extres amb prioritat a les Regions i comissaries que es troben fora del pla de costes.

Manca d’ordinadors. Els ordinadors que fa falta es demanen, però arriba el que arriba. Des de la DSIP diuen que no hi ha.

Personal de segona activitat amb llocs de treball molt reduïts. No tenen constància. Si algun company es troba en aquesta situació que es posi en contacte amb la delegada de la Regió Central per resoldre la incidència.

Tornar a l’horari d’entrada de 6:00 a 14:00 – 14:00 a 22:00 – 22:00 a 06:00. Els comanament no tenen cap impediment. Són els efectius el que han de valorar entre tots i posar-se d’acord amb una majoria considerable.

Permís per ingrés hospitalari. Des de subdirecció se’ns va comentar que no caldria presentar el paper d’alta, amb el justificant de l’ingrés n’hi havia prou. Davant molts dubtes arreu territori i disparitat de criteris en què i com justificar, demanem unificar criteri. Estan pendent de fer una reunió per unificar criteris, per ara s’ha de justificar que continua ingressat.

Punts tractats d’afectació l’ABP BAGES.

Despatx fures molt petit, possibilitat d’unificar els dos despatxos. El despatx del costat es cedit per al cap, mai se sap si canvien de cap i el que vingui vol recuperar aquest espai. Però s’està treballant el conveni per obrir l’OAC de Manresa i hi ha la

previsió de traslladar els fures allà i tinguin el seu despatx amb espai i condicions adients.

Punts tractats d’ABP SOLSONÈS.

Manca de Caporals, només n’hi ha 1 per escamot. Són conscients que no hi ha comandament, no obstant això, per ara no poden fer res. En cas de necessitat tenen el Cap de Torn Operatiu.

Punts tractats ABP BERGUEDÀ.

A l’ACD no hi ha un lloc degudament habilitat per agafar declaracions als de- tinguts, s’ha d’agafar on es troba l’agent de custòdia amb el material. Hi ha un lloc separat amb una mampara, però no disposa d’ordinador, es pot posar un allà?. No tenen constància que només hi ha un ordinador. La Delegada de la Central anirà a comprovar-ho i informa per tal de posar solució.

Punts tractats ABP VIC.

A l’ACD hi ha soroll de rates al sostre i els serveis de mossos estan plens de mosques. No tenien coneixement fins que vam enviar el punt. Tema rates ja està activat i per les mosques intentaran donar esprais insecticides a personal de neteja.

Us recordem que no espereu a les reunions regionals per fer-nos arribar les vostres queixes, ja sigui mitjançant els nostres delegats/des o al correu electrònic rpc@uspac.cat. Davant de qualsevol incidència, no dubteu en contactar amb nosaltres.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Manresa, 05 de juliol de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.