REUNIÓ COPSA 19-02-2021

PDF

25/2021

Ahir, dia 19-02-2021, vàrem tenir la reunió de la COPSA i us volem informar dels punts que s’han tractat:

Catàleg de llocs de treball de segona activitat: des de Prefectura han decidit quantes places en segona activitat hi hauran a cada servei del CME. En total sumen 3394 places, de les quals 497 ja estan ocupades.

Número d’agents en segona activitat: actualment hi ha 450 companys/es, més 47 sol·licituds en tràmit. També, ens informen que hi ha 354 companys/es que tenen l’edat per poder demanar la segona activitat, però encara no ho han fet. D’aquests companys/es, si ja s’apliqués la jubilació anticipada signada a l’acord del 2020, hi hauria uns 300 agents, més o menys, jubilats a casa seva i descansant després de molts anys de servei actiu.

Número d’agents amb Incapacitat Permanent Total (IPT): actualment hi ha 261 companys/es, més 26 sol·licituds en tràmit

Duració expedients segona activitat i incapacitats permanents totals: s’ha reduït el temps de tramitació dels expedients de segona activitat a dos/tres mesos, si és per raó d’edat, i de tres/quatre mesos si és per raons mèdiques.
En quant a les IPT, s’ha pogut aconseguir reduir el temps a tres mesos, sempre que no hi hagi impediments relacionats amb motius mèdics importants.

Petició Segona Activitat: s’ha habilitat l’ATRI perquè es pugui enviar el DAD 68 telemàticament. Us recordem que, si ocupeu una plaça definitiva, el passi a situació de segona activitat si es fa a la mateixa plaça que s’ocupa en servei actiu, es consolida també de manera definitiva.

Oficina d’Atenció al Mosso: després d’anys peticionant que es creï aquesta oficina d’atenció, informació i formació als Mossos que passen a segona activitat o a IPT, la SGRH ens diu que ja va agafant forma la idea i que la volen fer. Intencions, igual que fa 7 anys, 6, 5, 4, 3… mai arribarà aquesta oficina, no la veurem.

Aplicatiu PGH pels companys/es amb IPT: a partir de l’1 de febrer ja consten a la PGH per introduir horaris, dietes i altres gestions de recursos humans.

Estadístiques: a totes les reunions de la COPSA se’ns informarà dels agents del CME amb 57 anys, o més, que no es troben en segona activitat; dels que estan en segona activitat; dels que estan amb una IPT; i dels llocs operatius que ocupen aquests dos últims. També, hem demanat la piràmide d’edat actualitzada.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S
20 de febrer de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.