PonentREGIONS POLICIALSRESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ REGIONAL RPP 26/02/2020

26/2020

En primer lloc, comentar-vos que el representant regional no va poder assistir a la reunió de la RPP, per una qüestió mèdica imprevista. Així mateix, posteriorment ens vàrem reunir amb el Sots Cap de la RPP i vam tractar molts dels punts que havíem presentant. Alguns d’ells, enquistat des de fa massa temps.

Incidències a les comissaries de la RPP:
• No es netegen, suficientment, els vehicles. Fa angúnia pujar a la majoria de vehicles patrulla. Tant és a la comissaria que hi vagis,… Ens diuen que han tornat a canviar l’empresa i augmentaran la cadència.
• Manca reposició de la roba: tenim tots/es els companys/es de la SRC que se’ls hi ha denegat TOTES les comandes que van fer. Així mateix, a la resta d’unitats també tenim problemes amb les comandes.
• Conciliació familiar real: hem tingut alguns casos on s’ha tingut que arribar fins a la regió, ja que els caps respectius eren incapaços de solucionar-ho. I d’altres casos que no arriben, perquè la gent “no vol problemes”. Demanem que s’expliqui als caps d’unitat que s’ha de donar més flexibilitat per a aquells mossos i mosses que plantegen un escenari complicat en tema de relleus al domicili familiar,… recordem, per exemple, que si dos persones fan torn i es solapen durant 1 hora, amb qui deixen la canalla a les 05:00 del matí ?

Ens diuen que s’ha traslladat a totes les unitats de la RPP; que si ens trobem amb algun cas, els hi tornem a mencionar.

• Més formació i que sigui a la regió: caporals i agents de la regió em demanen que s’hauria d’incrementar la formació, sobretot a USC, ja que ells són qui ho fan tot i sempre arriben en primera instància a tots els incidents/actuacions. A la resta d’unitats també i sobretot que no haguéssim de fer el desplaçament a Mollet. I que aquesta sigui en jornada laboral o bé amb una jornada sencera.
El tir ja s’està fent així; la resta de formació s’intentarà fer-la també amb jornada laboral. En quant a més formació, prenen nota i ens demanen concreció.

• Formació TÀSER: agents voluntaris que voldrien fer aquesta formació i així poder portar la tàser quan el caporal no hi sigui… quan es farà més formació? Ens diuen que a la propera formació de TASER, els voluntaris la podran fer,…

• Vacances: s’ha d’establir un criteri clar i que aquest no vulneri la normativa en quant a la concessió de les vacances. Ens han arribat queixes per part d’agents (amb la màxima puntuació) que han vist com algun caporal o sergent els han pres el torn de vacances amb moltíssima menys puntuació,…
Ens diuen que a les comissaries afectades (Balaguer, Cervera i Tàrrega) s’arribarà a un “acord” amb les persones afectades i que, de cara a l’any vinent, ho modificaran.
• Pèssim estat del parc mòbil: no cal que citi comissaria per comissaria, ja que totes pateixen greus penúries amb els vehicles patrulla. Necessitem una renovació urgent de la flota. Ens diuen que fins a finals d’any, no arriben nous vehicles.

• Augmentar la Seguretat a les comissaries. No cal que digui massa més, ja que tothom sap el pèssim estat de les mateixes i per seguretat no ho escriurem.
Ens diuen que s’ha començat amb la substitució de les càmeres i aniran fent.

• Màscares de protecció i sabó desinfectant per a tots els efectius que treballem al carrer. Diuen que estan treballant perquè no manqui de res.

• Comissions de servei: sol·licitem el número de comissions que hi ha a la regió. Per unitats, durada de les mateixes (tant seguida com discontínua) i el motiu d’aquestes (operativa, mèdica o familiar,…). Per suposat sense dir els noms dels agents, només la quantitat. Aquest punt restem pendents de la resposta.

• Felicitacions aldarulls: ens ha arribat que es vol felicitar als agents que hi van participar dels greus aldarulls de l’octubre 2019. Voldríem saber com ho volen fer.
Ens diuen que han deixat a criteri dels caps de les unitats felicitar a tothom que va participar directament la setmana dels aldarulls. Sense concretar més.

Comissaria de Tàrrega
• Vacances irregulars: és la mateixa queixa que a les altres comissaries. No s’està fent bé i s’incompleix la normativa. L’hem respost més amunt.
• Romanent il·legal: em consta que els sots cap de la comissaria ha dit als membres dels escamots que els farà venir igual per la fira del teatre, Akelarre, fira del Torró, els tres tombs d’Anglesola, Reixos,… tinguin o no tinguin hores de romanent i les hores a la bossa. Cal recordar que això és il·legal i que cap mosso pot treballar més de 1680h anuals, ni es pot generar festa per pujar el romanent. Aquest punt serveix per a Lleida i tota la regió. Escamot 2 no té romanent i el 5 només 14.5 hores.
En aquest punt no arribem a una entesa i ens hem emplaçat a parlar-ho, ja que considerem que la explicació donada no s’ajusta a la normativa.
• Nivell 4 i resulta que es permet muntar un circ al costat de la comissaria de policia. I sinó es permet l’acampada massiva per la fira,… algú no s’ho creu del perill que correm i que som un objectiu clar. No ens van respondre, el tornarem a presentar.
Les Borges Blanques

• Canvis d’escamot: vaig traspassar aquesta queixa, fa setmanes, al sots cap de la regió, ja que tenia a tota la plantilla de Borges molt indignada. Sempre hem denunciat el maltractament que rep la plantilla per parts dels Caps de la C.D.
Ens diuen que s’ha parlat amb els caps, sense concretar res més,…

• Vacances: els caps han ordenat a suport que planifiquin de facto les 4,5 hores restants dels períodes de vacances i han tret una anotació tot dient que la resta de la jornada l’han de complimentar amb H.A o A.P. Els caps poden triar el dia que un mosso ha de sol·licitar aquest mig dia de vacances… pendent de resposta.
Tàrrega (sector de trànsit)
• Fums dels vehicles on els agents tenim les taquilles amb la roba de la uniformitat. A més, fem servir la sala del brífing al costat i el nostre organisme absorbeix tots els gasos contaminants de la combustió. Els hi demanem que es plantegin traspassar el sector de trànsit a Mollerussa, aprofitant la futura nova comissaria, així tindríem un espai digne i no hauríem de patir tot lo de l’actualitat.
Ens diuen que les obres que s’havien de fer per millorar això, són complexes. Així mateix, tant la regió com l’ART no descarten la nostra proposta,…
• Els efectius trànsit necessitem un PC: a l’altra reunió se’ns va dir que estava acceptat, però a data d’avui ningú ens l’ha posat… Ara diuen que al final ho varen denegar,… i que intentaran solucionar-ho el més aviat possible.
• Fums als interiors dels vehicles per la mala combustió: sol·licitem vehicles nous i, mentrestant, com a mesura provisional unes mascaretes o altres sistemes per evitar ser intoxicats quan hem de practicar una prova d’alcoholèmia al costat dels fums tòxics dels vehicles policials. Punt sense un aclariment; tornarem a insistir.
USC/Comissaria Lleida

• Romanent torn nit i cap de setmana: TOT el planifiquen en torn de nit i en cap de setmana i, sobretot, als agents dels 5 escamots de la USC. Tot i que des d’USPAC s’ha proposat diferents opcions, vostès no fan res per a modificar-ho i per a compensar aquesta càrrega; alhora que reduiríem el maltractament vers aquells efectius que realitzem tot l’any nits, fem festius, caps de setmana,…

A més, demanem que deixin d’incomplir la normativa, NO es pot “desplanificar” jornades laborals i així disposar de romanent per fer venir a la gent a l’estiu… Això ho vaig parlar amb el Cap d’USC i ens van dir que no tornaria a succeir aquest any policial 2020-21… de tota manera, ho repetim perquè la regió n’estigui al cas.

• Torns de vacances injustos pels efectius que fan torns: és inadmissible que els mossos dels 5 escamots s’hagin de repartir les vacances durant tots els cicles, molts d’ells quedant fora del període vocacional dels seus fills/es i a sobre com altres fan sempre vacances al juliol i agost, i amb menys puntuació. A més, hem d’afegir l’agreujant que al juliol i agost, a les setmanes de festa, es planifica el romanent en torn de nits i caps de setmana.
Als dos punts ens responen el de sempre i pilotes fora,… vetllarem per les condicions laborals de tots els mossos. Recordeu, en cas que us trobeu malament, adreceu-vos al centre de salut de l’I.C.S,…
• Manca d’espai a la OAC: tinc entès que això quedarà arreglat amb la nova distribució dels efectius, estarem al cas de les explicacions del Comissari.
Ens diuen que s’està treballant i es millorarà molt aquests espais de la planta baixa.

• Citacions judicials: s’ha detectat certa irregularitat en quant a les citacions que arriben des del jutjat al servei d’administració i des d’aquest no s’avisa als companys citats,… quan aquests se n’adonen que han estat citats pel jutjat corresponent i han anat a l’adm. a demanar les explicacions se’ls ha dit: “a l’estar de setmana de festa o de vacances, havien pensat que no els aniria bé”,…

Ens diuen que va ser puntual i que ja s’ha parlat. Companys/es, estigueu al cas.

• Retard excessiu dels fulls d’hores mensuals a la USC. Pendents d’una resposta.

• Taulell entrada: és un lloc indigne per a treballar tantes hores seguides. Amb una posició incòmoda que causa problemes al company que es troba fixe a les tardes. A més, hi ha una corrent d’aire horrible. Els convido que s’hi posin 8 hores seguides a treballar i després em diuen quina sensació els hi queda. Volem una solució.

• Escamots Rurals: Grup de WhatsApp; recordo que és una eina NO OFICIAL i que el grup no hauria d’existir. Em diuen que ningú està obligat a ser-hi.

Em comenten que se’ls va “collar/coaccionar”, amb la cançoneta que si no denuncien indiscriminadament als pobles on els Alcaldes es queixen, que els podrien fer fora de rural per baix rendiment,… Em diuen que no va anar així.

SRC Ponent

• Redistribució dels espais de la comissaria? S’estan fent les obres d’adequació dels espais i redistribuint als efectius de les diferents unitats.
Mollerussa

• Comissaria sense espai per a treballar. El vestidor femení és ridícul i lamentable. Per quan la nova comissaria?; com tindrem l’espai per a les noves incorporacions?,… Ens diuen que en dos o tres anys, tindrem la nova comissaria.

• OAC i efectius dintre de la comissaria: faltaria un locutori per l’OAC, a més aquests companys/es fan un munt de gestions diàries i només són un agent, en el millor dels casos. A més a més, veuen com a dintre de la comissaria cada dia hi treballa més gent i al carrer menys, però a l’OAC ningú els ajuda…

Esperen que amb les noves incorporacions es reforcin els escamots.

Balaguer

• Penjador per les armilles. Bé, de fet és necessari per a totes les comissaries, sobretot a les que hi ha espai sobrant als vestidors… L’armilla s’ha d’airejar, i més quan comencen les calors.

Publicació vacances ARRO RPP:

• Les vacances, principalment, dels operatius han de repartir-se en els cicles establerts. Es publiquen en data 30-1-2020 (data límit 31-1-2020), i fa molts anys que aquesta situació es repeteix. Considerem que “apurar” en la publicació fins a final del termini, tenint en compte que pot comportar al·legacions i modificacions, comporta perjudicis personals als afectats, tant econòmics com conciliació familiar.

Des de la O.S es va establir com a data límit de presentació de sol·licituds el 13-1-2020 tot i que la instrucció 9/2018 estableix data límit per l’exercici 2019/2020 el 31-12-2019, per part de la nostra organització (USPAC), com hem sol·licitat a nivell general del CME, no ens oposem a aquesta ampliació precisament per facilitar la presentació de sol·licituds. Ara bé, enteníem que a partir del dia 13, no més enllà de 2/3 dies, serien publicades les vacances.

En aquests dies hem traslladat aquesta inquietud als responsables de l’ARRO, i tenim compromís que en exercicis posteriors no tornarà a passar, vetllaran per la celeritat en la publicació. Tot i això, essent un tema ja recurrent, volem deixar constància de la incidència aprofitant la reunió regional.

• Formació ARRO: S’han donat directrius que la formació passarà a ser obligatòria, sense excepció, bàsicament fins a la data és aplicable als efectius operatius dels 2 grups de l’ARRO. Volem saber si, també, aquesta directriu, és aplicable a tots els membres de l’ARRO ? independentment de l’escala o del grup al que pertanyen a l’ARRO (Grup de tir, Oficina de Suport/Staff,…). I si aquests efectius participaran de la formació conjunta establerta com a obligatòria.

Ens diuen que la formació és obligatòria per a tots els efectius, excepte per suport.

Lleida, 07 de març de 2020

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88
OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.