RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ AMB L’ADMINISTRACIÓ 15/04/2020

50/2020

1. Prefectura informa que es va acordar fer test després que els obligués el TSJC a fer-ho a instància d’USPAC. Entre un 14 i un 16 % de positius diaris.

Hem denunciat que hi ha companys que han tornat de l’aïllament sense test després de la interlocutòria de 2 d’abril, i ara han donat positiu a Barcelona i Lleida. Ara què?

2. El personal que estigui en aïllament per la decisió judicial del TSJC, se’ls haurà de computar com a permís per deure inexcusable segons els criteris marcats per la Subdirectora General de Recursos Humans:

La Subdirectora de Recursos Humans “deixa caure” que pot ser incrementarà romanent però no ho farà excepte vulgui centenars de denúncies damunt la taula. Cap problema.

3. El TSJC no ha dit com s’han de fer les proves al domicilis, ni que vagi cap company. Simplement que “s’adoptin les mesures necessàries” pel Departament per evitar exposar als
companys aïllats; com es fa a centenars de milers de ciutadans a tot el país. Es poden fer les proves pel personal de la seva Mutua Asepeyo, o c ontractant personal com fa l’Institut Català de la Salut. Ho poden fer els mossos a casa i enviar el test com fan els laboratoris privats contractats per fer les proves: Synlab i Echavarne. Si es vol fer un test privat a Echavarne, us envien el kit, feu la prova i el retorneu. Per què no ho fa així el Departament per aquells companys que vulguin?

4. Hi ha un pacte per forçar USPAC a desistir del procés, i així ens ho han demanat. La nostra contestació: “a nosaltres sí ens importa la vida dels companys i les seves famílies”.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.