ACCIÓ SINDICAL

PROVA PCR CORONAVIRUS

51/2020

1. El Departament no ha fet cap test fins que el TJSC li va obligar a instància d’USPAC (02-04-2020).

2. Dels que s’han fet des d’aquella data fins ara, el 15% dels companys han donat positiu.

3. El Departament va sol·licitar al TSJC el 08-04-2020 no continuar fent cap test, i buscarà qualsevol excusa per no fer-ho.

4. La Sala va fer un requeriment el 14-04-2020 -no una Nota Informativa com diu l’administració- perquè es fessin aquestes proves, prioritzant els que havien sortit d’aïllament, i que “adoptessin les mesures necessàries” per fer-ho a domicili donat l’elevat número de positius. Possibilitats:

• Es pot desplaçar el personal d’ASEPEYO a fer-ho, que per això és la nostra Mútua professional i que paguem cada mes a la nòmina.

• Pot contractar personal per fer les proves a domicili com fa el Departament de Salut per qualsevol altre ciutadà.

• O si el mosso vol, la casa ha contractat també als Laboratoris Echavarne, que no fan els seus test presencialment, sinó que poden enviar els kits als domicilis i es retornen per missatger a càrrec del Departament.

5. Ahir 15-04 es va trucar a tots els afectats per recollir mostres a domicili.

6. Avui 16-04 se’ls truca i se’ls diu que no, desobeint una ordre judicial.

7. Aquesta és la casa que tenim, i veient la complicitat de la resta de sindicats que ens representen, potser és la que ens mereixem.

8. Per la nostra banda, continuarem la lluita en solitari. Tranquil·litat. Es reprendran els test. Els 1.684 que esteu aïllats tindreu permís per deure inexcusable fins que surti negatiu. No permetrem que us reincorporeu sense una prova.

9. Els 988 companys que us han reincorporat al servei sense fer el test farem el que calgui judicialment perquè tots tingueu el vostre test malgrat l’oposició del Departament.

10. Agraïm les mostres de suport que diàriament rebem de tots els companys a qui se’ls estan fent els test, però qui es mereix tot el recolzament són els més de 150 companys i companyes que han donat positiu, 23 dels quals ingressats, així com els que segueixen aïllats i pendent de prova PCR.

Ànims, estem amb vosaltres i les vostres famílies. Tot anirà bé.

Barcelona, 16 d’abril de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.