RESUM REUNIÓ REGIONAL DE SINDICATS I CAPS DE LA REGIÓ POLICIAL TERRES EBRE 15/06/2021

161/2021

Ahir, 15 de juny, vàrem assistir a la reunió regional de la RPTE amb el Cap i Sots cap de la Regió, el Cap de la CD Ametlla de Mar i la Cap de Negociat. Us fem un resum dels punts que s’han tractat:

General:
• A l’anterior reunió regional vam sol·licitar formació DEA per als agents, igual que es fa als comandaments. Informació al respecte: La formació la farà ISPC però no tenen més informació.

• Climatització a les diferents comissaries: Estarem molt pendents sobre com es gestiona aquest any. Si no es compleix el que marca la llei, ho elevarem on pertoqui i ho denunciarem. Qualsevol queixa al respecte ens podeu enviar correu a riscoslaborals@uspac.cat.

Móra d’Ebre:
• Supressió sector Trànsit: és una decisió de la Comissaria General de Mobilitat, però mentre es segueixi amb la idea de suprimir sectors que afecti a la nostra Regió, ho seguirem denunciant a cada reunió, com fem també al Consell de la Policia i davant tots els Grups Parlamentaris. A banda d’afectar a la seguretat viària i pública, aquesta decisió perjudica també l’estabilitat horària i les conciliacions familiars dels companys/es, amb la supressió d’escamots.

• Manca efectius: Sobretot en algun escamot que perjudica molt a l’hora de concedir permisos…Preguntem si està previst que arribin agents de pràctiques de l’última promoció, però no ens saben dir. Ens diuen que intentaran gestionar de la millor manera per tal de concedir el màxim de permisos possible.
Ametlla de Mar:

• Manca efectius: Traslladem la queixa que vam elevar en no tenir en compte aquest destí com Pla d’Estiu. Ens responen que es cobrirà des de l’ABP i amb els Sergents de pràctiques.

Administració (Tortosa):
• Manca espai i guixetes als vestidors: Reconeixen que és un problema, però de difícil solució.

• Cobrament dietes pendent últim curs de Sala (novembre i desembre 2019): S’està fent tràmits amb Barcelona. És una vergonya que casi 2 anys després encara el company no hagi cobrat!!

Un cop més, us recordem que no espereu a les reunions regionals per fer-nos arribar les queixes, davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu a consultar al vostre delegat/da, qui ho traslladarà on pertoqui de manera immediata. La propera reunió serà el 14 de setembre a les 10 hores.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Tortosa, 16 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.