RESPOSTA CREACIÓ URMA NOVA ESPECIALITAT I DESVINCULACIÓ DE LES ARRO

PDF

160/2021

El proppassat 12 d’abril vam presentar escrit argumentant i peticionant la creació d’una nova especialitat de les URMA (Medi Ambient) i la desvinculació de les ARRO (Protecció de Persones i Béns PPB). (Comunicat)

Hem rebut resposta, per una banda, confirmen quelcom que ja sabem, que les funcions encomanades a les URMA estan recollides a les funcions de l’especialitat de PPB (ARRO). Per això, precisament, sol·licitem la creació d’una nova especialitat i la desvinculació de les ARRO.

Per altra banda, ens informen que el nou decret 21/2021, de 25-05, determina les atribucions al Departament d’Interior la vigilància, control i col·laboració en la gestió del medi natural, la protecció i prevenció integrals del medi ambient, integrant el Cos d’Agents Rurals a la estructura d’Interior.

Per tant, “caldrà tenir en compte elements d’organització i coordinació a l’hora de plantejar les modificacions que escaiguin en quant a l’estructura i adscripció de les àrees i unitats del CME amb competències relacionades amb la protecció del medi ambient.”

Insistim en la necessitat de crear la pròpia especialitat de Medi Ambient al CME, la qual englobi totes les URMA.

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

15 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.