INTERIOR FA DESAPARÈIXER 45 MILIONS € ANUALS DES DEL 2017 AMB ELS QUE ES PAGARIA LA JUBILACIÓ ANTICIPADA

PDF

158/2021

Interior té pressupostat anualment 750 M/€ per nòmines i 166 M/€ per cotitzacions a la Seguretat Social, dels quals més de 45 M/€ els acaba pagant l’INSS o ASEPEYO en concepte de baixes laborals o permisos com ara el de maternitat o paternitat.

A més, Interior “fa caixa” amb les suspensió de sou i feina de la DAI, les llicències, excedències o jubilacions. On van destinats aquests diners que són per nosaltres?

USPAC ha registrat escrits demanant informació i mai han contestat, fins que els ha obligat el Portal de Transparència: 45 milions d’euros anuals. Aquest és l’import que, a càrrec nostre, el hi cau del cel i que malbarata una administració viciada on el mossos són el que menys interessen a la cúpula del Departament d’Interior.

Si el Departament destinés els diners dels mossos pels mossos, ja tindríem la sobre cotització necessària per fer front a la jubilació anticipada.

Des d’USPAC hem demanat al Conseller Elena que, amb aquestes dades que han sortit a la llum pública, de manera immediata, convoqui un Consell de la Policia Extraordinari i monogràfic sobre la jubilació anticipada.

Sr. ELENA: si té temps per anar de tournée i batusses, també el té per convocar un Consell per la jubilació anticipada al cos de Mossos d’Esquadra

12 de juny de 2021