INTERIOR FA DESAPARÈIXER 45 MILIONS € ANUALS DES DEL 2017 AMB ELS QUE ES PAGARIA LA JUBILACIÓ ANTICIPADA

158/2021

Interior té pressupostat anualment 750 M/€ per nòmines i 166 M/€ per cotitzacions a la Seguretat Social, dels quals més de 45 M/€ els acaba pagant l’INSS o ASEPEYO en concepte de baixes laborals o permisos com ara el de maternitat o paternitat.

A més, Interior “fa caixa” amb les suspensió de sou i feina de la DAI, les llicències, excedències o jubilacions. On van destinats aquests diners que són per nosaltres?

USPAC ha registrat escrits demanant informació i mai han contestat, fins que els ha obligat el Portal de Transparència: 45 milions d’euros anuals. Aquest és l’import que, a càrrec nostre, el hi cau del cel i que malbarata una administració viciada on el mossos són el que menys interessen a la cúpula del Departament d’Interior.

Si el Departament destinés els diners dels mossos pels mossos, ja tindríem la sobre cotització necessària per fer front a la jubilació anticipada.

Des d’USPAC hem demanat al Conseller Elena que, amb aquestes dades que han sortit a la llum pública, de manera immediata, convoqui un Consell de la Policia Extraordinari i monogràfic sobre la jubilació anticipada.

Sr. ELENA: si té temps per anar de tournée i batusses, també el té per convocar un Consell per la jubilació anticipada al cos de Mossos d’Esquadra

12 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.