RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ CGMO 30-01-23

20/2023

GENÈRICA
· La CGMO continuarà dintre del nou decret d’estructura, però dins la CSUCTOT. De la CGMO dependran dues divisions. Les ART continuaran depenent de les Regions Policials, tot i que les directrius de treball es marcaran des de la Divisió.

 

TRÀNSIT
· La nova uniformitat substitueix els pantalons de pinces i camisa blava. La nostra uniformitat continuarà sent la de la especialitat (l’actual). En quant a la gorra, no ens han deixat clar si utilitzarem la gorra nova o continuarem amb la boina.

 

· Manca de material: van demanar a les ART les mancances reals i tenen peticionades noves càmeres, nous evidencials, nous et. Digitals…

· Denunciem la manca de compensació dels Caporals cap de torn: ens diuen que estan fetes les peticions i elevades a la SGRH, resten pendents de resposta. Així mateix, està peticionat el reconeixement dels caps d’unitat i resten pendents.

· Ídem al punt anterior. Denunciem la manca de compensació dels agents fent tasques de responsables. És una vergonya que no vulguin donar-nos una solució.

· Funcions d’un Pentax operatiu: denunciem que hi ha ART’S on tenen detallades, per escrit, les funcions a realitzar per part del Cap de torn de trànsit i, per contra, altres ART no ho tenen regulat. Això dona peu a diferents interpretacions per part d’alguns comandaments i disfuncions/delegacions de responsabilitats. La Divisió es compromet a elaborar algun tipus de regulació per a tothom.

· Funcions comandament de guàrdia: manifestem que ens trobem actuacions on es truca per notificar que hi ha un accident mortal, explicant que no hi ha Cap Comandament operatiu. I, de vegades, la resposta que rebem és que ho delega la comunicació de la mort a l’agent/caporal que l’ha trucat. És inacceptable.

 

Aprofitem en recordar-vos que davant de qualsevol manca de material, avaria de vehicles, cascs… feu una N.I deixant constància per escrit. Així mateix, teniu a la vostra disposició els telèfons dels delegats/des i el correu transit@uspac.cat .

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

30 de gener de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.