RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 05-02-2024

13/2024

Avui, 5 de febrer de 2024, ens hem reunit els sindicats representatius i els caps de la Comissaria General d’Informació. Us fem arribar el resum dels punts tractats més importants:

-Ens manifesten que en data 01/04/2024 s’anirà implementant el nou decret d’estructura però sense tenir més informació de com afectarà a les UINF i les Àrees.

-GNP: Han elevat la consulta per tal de saber si continuen amb el model de GNP que tenien fins ara, amb els canvis del nou acord. Manifesten que aposten per un model continuista de les guàrdies que feien fins ara, esperant resposta de si segueix igual o canvia.

-Reconeixement de la figura de sots cap àrea de la RPMN i RPMS , en principi no estan reconegudes administrativament aquestes places i no es cobriran.

-Compensació dels telèfons de l’AC Obtenció Informació, hi ha agents que porten 2 telèfons per tal de donar resposta a les trucades. La resposta és que estudiaran quin tipus de compensació poden donar, perquè el nou acord no contempla que sigui incompatible una compensació fora de les GNP, i es pot compensar d’alguna manera justa.

-Canvi de la UINF Girona, ha d’abandonar el lloc actual perquè la Sala Girona tornarà al seu lloc, els han ofert una altra ubicació però des de la CGINF estan en contra perquè no garanteix uns mínims de seguretat ni de confort la nova ubicació. Al Pirineu de moment estan dins la Regió en un despatx petit i amb la nova ubicació tampoc estan d’acord.

Si teniu cap incidència, queixa o dubte ens ho podeu traslladar immediatament a investigacio@uspac.cat o mitjançant el vostre delegat de referència i li donarem el tràmit que pertoca amb la màxima celeritat.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Sabadell, 05 de Febrer de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.