RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 27-09-2023

146/2023

Ahir ens vam reunir els sindicats representatius i els caps de la Comissaria General d’Informació. Us fem arribar el resum dels punts tractats més importants:

 

1. Novetats en relació al nou decret d’estructura: Sobre com afectarà els canvis a la CGINF, la resposta és que no saben res, ni tenen informació oficial per donar sobre com es faran els canvis.

2. En relació als concursos o oferiments programats quines novetats hi ha?

Responen que a dia d’avui la cobertura de la CGINF està en plena ocupació, hi ha hagut oferiments recents que han fet que es cobreixin les places i només hi haurà oferiments propers per cobrir vacants de persones que marxin. Formalment demanaran créixer en efectius a la CGINF en relació a analistes per donar més cobertura.

3. Parc mòbil: Ens emplacen a la reunió d’avui de la subcomissió de materials, per preguntar sobre les licitacions de 2024 i 2025

4. En relació a les motos de Barcelona que són antigues, ens deriven a materials

5. En relació al tema de les armes curtes per a la CGINF que estaven pendents d’informes varis comentats en altres reunions: Responen que no tenen informes al respecte i no hi ha novetats.

6. Val de roba: Estava previst el seu pagament per fer-se efectiu després de l’estiu i han comentat que estan lligats a LOTS i partides pressupostàries i encara no saben data de pagament.

 

Esperem que siguin més efectives aquestes reunions perquè les reunions actuals no serveixen de res. NO ens aporten novetats rellevants, i TAMPOC es responen les queixes i peticions que traslladem, per tant NO SÓN RESOLUTIVES I S’ESTAN CONVERTINT EN UNA REUNIÓ DE COSTELLADA MÉS…

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Sabadell,  28 de setembre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.