TAULA DE NEGOCIACIÖ

LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT CONTINUA TREBALLANT PER IMPLEMENTAR TOTES LES MILLORES ACORDADES

 

Avui, 16 de novembre de 2024, s’ha reunit novament la Comissió de seguiment de l’acord signat el 31 de juliol, i aquests són els temes més importants:

Mesures de conciliació. Ja es va publicar el manual de criteris dels diferents permisos que des del 26 de setembre estan en vigor. Pel que fa al permís de vuit setmanes per conciliació familiar, en principi no serà retribuït fins a l’agost de 2024, ja que hi ha un reglament europeu que així ho regula.

CEV TORNS. S’està recollint des del 26 de setembre els torns de treball festiu, nocturn i cap de setmana, i es pagarà amb caràcter retroactiu durant el mes de desembre o gener, quan estigui el programa informàtic a punt.

CEV GNP. S’està recollint des del 26 de setembre les guàrdies no presencials i ben aviat tindrem la regulació d’aquestes per les ARRO i les BRIMO. Les GNP’s de les ARROs seran a nivell de tota Cataluna, però s’està acabant d’analitzar les incidències per fer una primera proposta que estarà oberta a poder augmentar el nombre d’efectius de GNP’s segons les necessitats.

CEV Especial Responsabilitat. Es continua treballant a la instrucció que ho regularà. Els caps de torn de seguretat ciutadana i trànsit seran els primers que es reconeixerà aquest complement, tot i que ens comunicaran les modificacions de la relació de llocs de treball per poder ampliar aquest complement, tal com posa a l’acord.

La implementació d’aquest complement està fent treballar de valent a la Subdirecció General de Recursos Humans i la Tècnica, ja que durant molts anys no s’havia fet la feina i se li està donant un impuls per a reconèixer tots els llocs de treball que hi ha al CME. Els hi hem agraït l’esforç a ambdues parts en aquest sentit.

Assistència a declaracions judicials. Des del 26 de setembre ja es compensaran amb els nous imports com va informar el Director General de la Policia a l’anterior reunió de la comissió de seguiment de l’acord. També es pagarà amb caràcter retroactiu durant el mes de desembre o gener, depenent quan estigui el sistema informàtic a punt.

A pregunta del sindicat AFITCME-FEPOL, els representants de l’administració desmenteixen el “rumor fals” que la FEPOL-UGT fa córrer que si vas de tardes no es cobrarà, això és mentida. Torn de tarda, es cobrarà el judici, tal com hem dit des de la signatura de l’acord.

Hores Extres. Es pagaran amb caràcter retroactiu des del 26 de setembre durant els mesos de desembre i gener, quan estarà a punt programa informàtic.

Increment retributiu de la figura de cap de torn de seguretat ciutadana. Es pagarà a la nòmina d’aquest mes de novembre.

Increment retributiu família professional investigació. Es pagarà aquest mes de novembre la pujada de nivell.

Ens han comentat que ben aviat ens convocaran per a una nova reunió de la mesa de negociació.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 16-11-2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.