ACCIÓ SINDICAL

66/2024 EL MOTIU DE L’OPOSICIÓ DEL SAP-FEPOL A L’ACORD DE 2023: ELIMINACIÓ DEL VOT PER CORREU A LES ELECCIONS SINDICALS.

66/2024

I finalment, ha cantat la gallina!

Ha estat difícil d’entendre com el SAP-FEPOL, el sindicat dels caps i de l’administració, hagués votat en contra que els agents percebessin 150 euros per assistència a judicis; a l’increment de nivell per investigació; a l’augment del preu de l’hora extra; s’oposessin frontalment a què fer nits comporti un complement de penositat; que s’ampliessin els dies assenyalats d’aquells que ell va pactar en solitari el 2015; o no volguessin que els caps de torn d’USC puguin cobrar com a sergents ni que es pagui un plus d’especial responsabilitat diari.

Però ara ja se sap la veritable raó: no vol que el Departament elimini el vot per correu perquè se’ls acaba el xollo i, per això, es posicionen en contra de tot, de l’administració i de qualsevol acord de millores. Venen als seus afiliats, a la resta de companys i a sa mare, si és necessari, per mantenir el modus vivendi.

Gràcies a les múltiples denúncies d’USPAC, el Departament ha hagut de reformar el Decret. Ara, ja no podran falsificar signatures d’electors, anar a buscar vots a les cases dels companys, o que els delegats del SAP-FEPOL presentin milers de vots fent-se passar per afiliats. Amb això guanyaven eleccions, crèdit sindical, i alliberats amb compatibilitat que creen i administren empreses amb capitals socials de més d’un milió d’euros amb diners dels afiliats (INSTITUT FEPOL, S.L.).

Com va dir USPAC al darrer Consell de la Policia, estem d’acord en la supressió del vot per correu per evitar el frau del SAP-FEPOL, i ens vam posicionar totalment en contra dels trànsfugues i que tinguin cap mena de llicència sindical com a membres del Consell. Si no varia la redacció definitiva, ho impugnarem.

 

USPAC, EL SINDICAT INDEPENDENT DELS MOSSOS

Barcelona, 31 de maig de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.