BRIANS 1: INSTAL·LACIONS OBSOLETES PER APEN

PDF

156/2021

Passen els anys i les dependències d’APEN a Brians 1 es van quedant petites, obsoletes i poc pràctiques.

Per una banda, a BRIANS 1 hi treballen diferents torns, arribant a solapar-se fins a 3 escamots (guàrdia, trasllats preventius i torn de reforç). En certs moments del dia, coincideixen moltes persones en unes sales petites que s’utilitzen com a espai polivalent, ja que serveixen com a sala de brífing, cuina, menjador i zona d’espera i descans en la mateixa dependència. Proveïda d’unes cadires de fusta (mireu foto), on un mosso/a, degut al servei, pot arribar a haver d’utilitzar-la durant varies hores seguides.

Per un altre banda, els serveis (WC) són per només dues persones alhora, en un lloc molt reduït, on es generen males olors per culpa de l’antiguitat dels sanitaris.

Als vestidors, més del mateix… sales on poden coincidir fins a 20 agents al mateix temps amb només un WC individual, amb taquilles estretes on no hi cap la uniformitat sencera.

Des de la USPAC, hem sol·licitat:
• Que s’habiliti una zona d’espera i descans pels torns de la guàrdia i de trasllats. Tal i com hi ha a la resta de Centres Penitenciaris de Catalunya, fora de la sala de Brífing, amb seients còmodes, i amb una zona amb màquines de venda, com hi ha a totes les comissaries.

• Que s’ampliïn el nombre de WC a totes les dependències. I s’actualitzin per no patir les males olors actuals.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

08 de juny de 2021