ACCIÓ SINDICAL

CONSELL EXTRAORDINARI DE LA POLICIA 06/05/2020

63/2020

En relació amb el Consell de la Policia extraordinari us informem que:

1. De 12 consellers de l’escala bàsica, hi ha dos trànsfugues: Toni Castejón i JR Sanahuja, escollits a les eleccions il·legals de 2015. El SAP-UGT passa de tenir 6 consellers a 8, i així poden convocar consells extraordinaris com aquest on ells poden limitar de què es parla i què no.

2. Il conseglieri Brauli Duart legitima als trànsfugues i no permet a USPAC ni a SME nomenar un substitut. La “democràcia” no és una paraula al seu diccionari.

3. L’art. 13.3 del Reglament del Consell diu que “en les sessions del Ple hi poden participar, amb veu però sense vot, assessors especialistes, un per cada organització sindical”. El Brauli també nega aquesta possibilitat a USPAC.

4. En canvi, si permet que el trànsfuga Sanahuja nomeni com assessor a Èric Alsina – APME (abans mosSOS), boicotejant entre tots tres el legítim dret guanyat per USPAC en unes eleccions a ser-hi present o nomenar un assessor.

5. Ahir 4 d’abril de 2020, davant l’activitat antisindical del Departament d’Interior, es va dictar la següent resolució judicial:

6. A darrera hora d’aquest matí el Jutjat s’ha adreçat a la Secretària del Consell de la Policia M. Pau Martí:

7. A les 15.01 hores del dia d’avui, Miquel Buch, els sindicats de la FEPOL-UGT i els dos trànsfugues Toni Castejón i JR Sanahuja, han pactat suspendre el Consell de la Policia, perquè faran un recurs. No els importen els interessos dels mossos, únicament que USPAC no hi sigui:

8. Com ja va dir el Conseller Miquel Buch en seu parlamentària, “al Consell de la Policia no hi ha representants legítims”. És l’única veritat que ha dit en dos anys. Hi ha trànsfugues. Sindicats que els fitxen i una associació que es ven davant els seus socis ocupant conscientment la plaça d’USPAC.

9. Així és com actua el Departament d’Interior de Buch i Duart davant un sindicat que els hi fa front: beneficiant als sindicats afins -si és necessari aturen unes eleccions perquè no perdin crèdit sindical- i “intentar” limitar l’acció sindical d’USPAC.
Els dos trànsfugues Castejón i Sanahuja han de sortir del Consell, i els socis d’APME han de demanar-li que sigui honesta, que no participi d’aquest frau, que no ocupi una plaça que legítimament no li correspon

Barcelona, 5 de maig de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.