ACCIÓ SINDICAL

EL CONSELLER ELENA ESTAFA ALS MOSS@S AMB L’EQUIPARACIÓ SALARIAL

5/2023

Durant els últims anys USPAC ha insistit a denunciar sistemàticament les contínues retallades de drets i condicions laborals per al nostre col·lectiu i incompliments constants d’acords. Allò que no ens concedeix la suposada i inexistent “negociació” amb el Departament, molt lentament es va aconseguint als Jutjats.

Aquest 2023 és prioritari per la nostra organització sindical encapçalar la lluita per l’equiparació REAL del Cos de Mossos d’Esquadra amb la resta de cossos especials de la Generalitat, que tants cops hem demanat. És per aquest motiu que, al Consell de Policia convocat per aquest divendres havíem demanat que es votés per la creació d’un grup de treball al respecte per tal d’aconseguir:

Equiparació REAL de retribucions nòmina amb la resta de cossos especials (més de 3000 euros anuals)

Complement Operativitat Plena (1680 euros/any, pel fet de no tenir baixes laborals, com tenen els bombers).

Igualar imports de la pòlissa d’assegurances a la resta de cossos especials.

Reducció de la jornada anual laboral (diferència actual de 40 hores/any)

Doncs bé, aquest punt, no consta a l’ordre del dia com a tal, sembla que el tot poderós Conseller Elena, no veu a bé que sigui motiu de negociació.

Per USPAC és una PRIORITAT que pretenem que s’assoleixi en aquest any 2023, juntament amb d’altres, com la compensació en festius, millora d’horaris i conciliació, pla de carrera professional, modificació del decret 401/2006 pel que fa als mèrits dels concursos, compliment del cronograma de concursos així com millores laborals, materials i econòmiques tant pel que fa a USC com a la resta d’especialitats.

Aquest divendres tenim Consell de Policia i us informarem dels temes tractats i sobretot si hi ha resultats o es converteix en una reunió més on sortim amb promeses de bones intencions que ja no enganyen a ningú. Els moss@s estem FARTS.

Conseller Elena, si realment està disposat a treballar per la millora de les condicions laborals del nostre col·lectiu, comenci per l’equiparació amb la resta de cossos especials, i a partir d’aquí ja en parlem de la resta de propostes que li hem posat fa força temps damunt la taula. Prou discriminació!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 11 de gener de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.