ELS NARCOCOTXES DE LA COMISSARIA DE CAMPCLAR RETIRATS PER FI!!!

PDF

58/2021

USPAC es planteja fitxar el President de l’Associació de Veïns de Campclar com a Delegat Regional al Camp de Tarragona.
Lluny d’atribuir-nos que finalment els nostres Comandaments hagin decidit retirar els vehicles, altrament anomenats narco cotxes, estacionats davant la comissaria de Campclar a Tarragona i així hagin alliberat les nombroses places d’aparcament que aquests ocupaven. En detriment dels agents que treballem en aquesta destinació. Des d’USPAC RPCT volem agrair la tasca feta des de l’Associació de Veïns de Campclar per haver aconseguit el que el nostre sindicat portava anys i anys demanant a cada reunió regional i en diferents reunions amb els Caps de l’ABP Tarragonès.
Ens sorprèn que després de tants anys, on han passat diversos caps tant a ABP com Regió, on hem denunciat la situació i la imatge que donaven aquests vehicles estacionats davant dels nostres nassos. Essent refugi de toxicòmans que es punxaven i feien les seves necessitats al costat dels vehicles particulars dels agents. Amb la manca de seguretat que això suposava tant per als companys com per a l’edifici de la Regió. Doncs, el dia 14 de març es publica una queixa veïnal sobre aquest tema, al Diari de Tarragona, i en 15 dies no queda cap narco cotxe davant les dependències, tornant a ser noticia aquest fet avui mateix de nou.
Potser vist el cas que fan els comandaments a les nostres queixes i peticions, haurem d’anar a explicar-ho a premsa cada cop que tinguem algun tipus de demanda, suggeriment o proposta. O potser ens haurem de plantejar reunir-nos amb les associacions de veïns, abans, si això agilitza una solució.
Ens felicitem que finalment s’hagi donat una solució a una problemàtica greu i enquistada, però esperem que en altres peticions s’escolti, també, als representants dels mossos i mosses, ja que l’únic que intentem és trobar solució a les peticions i queixes que ens traslladen en el dia a dia els/les companys/es.
Agraïm la denuncia feta per part dels ciutadans als mitjans de comunicació, ja que s’ha vist constatat que els nostres comandaments són més empàtics, vers els seus agents, a cop de titular de premsa. Una llàstima i una vergonya.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

15 d’abril de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.