ES DONA INICI ALS “JOCS FLORALS” EN HONOR A MIQUEL SÀMPER AMB LA “FUNDACIÓ MOSSOS D´ESQUADRA” I “ASSOCIACIÓ AMICS DE LA POLICIA”

PDF

138/2020

En data 15 d´octubre vam rebre un correu des de l´Àrea d’Esdeveniments on se’ns proposava una Fundació dels Mossos d´Esquadra i Associació d’Amics de la Policia, finançada de forma obligatòria mensualment per tots els mossos i mosses.

El primer que vam fer vam comprovar va ser si ja era el dia dels innocents. Vam mirar que el correu fos oficial i que no es tractés d’una fake news. Confirmats aquests extrems i encara sorpresos li hem fet arribar al Conseller la nostra posició: que retiri aquesta proposta perquè és un insult als 17.000 mossos i mosses que formem aquest col·lectiu.

Pretenen que els mossos ens auto-financem el FAS amb un aportació obligatòria mensual; així com fer un copagament de les despeses sepelis per no incrementar la pòlissa d’assegurances contractada per la Generalitat; o que financem una Associació d’Amics de la Policia creada pel propi Departament i que té com a finalitat “prestigiar el cos de Mossos d’Esquadra”. Ens preguntem si la solució a la seva incompetència és que el financin els mossos d’esquadra?

Un altre exemple de la vergonyosa i insultant proposta que ens han presentat, és que ara ens diuen que “volen” ajudar econòmicament a aquells companys que han deixat de percebre una quantitat de diners des que van ser declarats en situació d’incapacitat permanent total fins a la seva assignació a un lloc de tècnic de suport no policial. El que ha de fer el Departament d’Interior és desistir dels recursos d’apel·lació i de cassació que tenen interposats contra les sentències que reconeixen que aquests imports han de ser satisfets per l’administració.

Abans d’instaurar els “Jocs Florals” en honor a l’inexistent Conseller d’Interior, el Sr. Miquel Sàmper ha de començar per respectar la democràcia, la legalitat vigent aprovada pel Parlament de Catalunya i pel Govern de la Generalitat, i convocar el Consell de la Policia per resoldre els conflictes col·lectius promoguts per USPAC: paga extra pel treball durant l’estat d’alarma, l’increment del 0,30% del sou aprovat pel Decret Llei 11/2020, Pla de carrera professional, equiparació real amb bombers, compensació GNP per ARRO o guàrdies 24 hores pels TEDAX per ficar alguns exemples.
Barcelona, 21 d´octubre de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.