EXPERIMENTS AMB GASEOSA

PDF

244/2022

El serial d’aquestes últimes setmanes sembla no tenir fi, a la nostra estimada organització. Si fa dos caps de setmana vam veure un espectacle vergonyós pel joc de trons de Prefectura. Lluita de poders entre dues faccions una amb gen operatiu versus l’altra amb gen administratiu.

A principis d’aquesta, tornen a veure’s afectades les “elits” del cos, ja que es desvirtua la promoció interna de l’escala executiva amb accions d’espionatge pròpies de “la TIA de Mortadelo i Filemón”.

Avui, segons informa el diari El nacional.cat : “Mossos assaja un model d’ordre públic que hibrida agents de Seguretat Ciutadana i Brimo”. Un cop llegit l’article, hem posat esment en assegurar-nos que no es tractava d’una “fake”, però sembla que no, i és confirma que efectivament això s’ha “planificat”.

Des de la USPAC els hi avancem que no permetrem que es jugui amb la seguretat dels nostres companys i companyes, que nosaltres no som cap maniquí per fer proves. Els mossos han d’estar per sobre de les exigències polítiques radicals per afavorir actuals i futurs pactes.

El control de masses és una tasca encomanada a les unitats d’ordre públic, ja que estan formats i equipats per desenvolupar-la amb un risc “assumible”.

Quines funcions més que poden assumir les USC?

Trasllats penitenciaris, vigilants de seguretat de centres comercials, trànsit, serveis de paisà… ara també ordre públic?, qui es farà càrrec, a peu de carrer, d’una delinqüència cada cop més violenta i organitzada?

Qui fa les tasques de les USC, quan les USC no hi son?…

Si la Prefectura ha decidit avançar en el nou model policial, per satisfer els desitjos de certs grups anti-policia, li recordem que com a garants de la seguretat dels agents del cos són alhora responsables de tot el que pugui succeir derivat dels seus “assajos”, i allà trobarà a la USPAC exercint la defensa dels Mossos.

Aquesta mateixa tarda, al Consell de Policia, aprofitarem per traslladar-li aquestes qüestions, va ser un assaig realment? I qui és el responsable i “pare de la criatura”?

La nostra organització posa a la seva disposició l’anomenat Escamot 33 (el teniu a la imatge) amb el qual poden fer totes les seves “proves” sense que cap moss@ prengui mal. Veurem qui guanya la batalla final… si la via operativa o l’administrativa, de moment està clar que la segona va 0-1.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

6 d’octubre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.