INSPECCIÓ DE TREBALL INSTA AL DEPARTAMENT D’INTERIOR A CORREGIR LES IRREGULARITATS DE LA SALA 112 DE REUS, PRÈVIA DENÚNCIA USPAC

PDF

234/2022

El passat 22 de juny de 2022 la USPAC va presentar denúncia a Inspecció de Treball, per les irregularitats que presentaven les instal·lacions de la Sala 112 de Reus i les condicions de treball dels treballadors.

L’última avaluació de Riscos Laborals es va realitzar el 2015 i està desfasada totalment a les condicions actuals de treball. El Departament d’Interior i la Subdirecció General de Prevenció de Riscos Laborals no es preocupen ni garanteixen les condicions laborals i salut dels seus treballadors.

Finalment, el 12 de juliol, es va realitzar la inspecció de treball, prèvia denúncia de la USPAC i aquesta ha conclòs que s’incompleix la normativa, i formula un requeriment a la Direcció General de la Policia pel que fa a:

 

⦁ Il·luminació

⦁ Condicions ambientals

⦁ Actualització de l’avaluació de Riscos Laborals

⦁ Avaluació de Riscos Psicosocials

 

Farem un seguiment estricte perquè es doni compliment al requeriment, per tal que d’una vegada per totes, es garanteixi la seguretat i salut laboral dels nostres.

Un cop més, i prèvia denúncia a Inspecció de Treball, ens donen la raó!!

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Reus, 29 de setembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.