MÈRITS A CONCURSOS ANTIGUITAT I EXPERIÈNCIA

43/2021

Davant la promesa de la convocatòria d’un nou concurs general, durant aquest 2021, hem registrat un escrit tornant a insistir en la modificació dels mèrits per raó d’antiguitat i experiència professional. Una petició realitzada per USPAC any darrera any i mai escoltada.

Hem realitzat un estudi comparatiu amb altres cossos policials, de les seves bases en concursos generals, amb el següent resultat del pes de l’antiguitat i l’experiència professional sobre el màxim de punts dels mèrits:

COS POLICIAL % DEL TOTAL MÈRITS

MOSSOS D’ESQUADRA 41%
ERTZAINTZA 90%
POLICIA NACIONAL 93,3%
POLICIA FORAL 100%

L’ànim d’un concurs de trasllats és, o hauria de ser, afavorir la conciliació familiar i és per aquest motiu que l’antiguitat i l’experiència en l’àmbit policial han de ser els que més pes específic han de tenir dins dels criteris de les bases.

Deixem d’inventar bases i mèrits Sra. Subdirectora Cartiel, faci la seva única aportació positiva als mossos i mosses d’aquest cos (abans de marxar), recompensi la seva constància i esforç vestint l’uniforme any rere any per tot el territori català. No podem equiparar títols “veterinaris” a anys d’experiència al carrer…

A títol informatiu, la Ordre que regula els mèrits a la Policia Nacional és de 1989, la de la policia Foral és de 2002 i la de la Ertzaintza és de 2019.

Dubtem que tots els seus càrrecs “competents” en la matèria vagin errats, ans al contrari reconeixen el que és de justícia.

NO DEFALLIREM EN DEFENSAR EL QUE ÉS DE JUSTÍCIA!!

24 de març de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.