MOIN – “VAL MENJADOR”: SOL·LICITEM AMPLIACIÓ A TOTES LES JORNADES DE 12H I ACTUALIZACIÓ DEL PREU

PDF

283/2021

El Molt Honorable President de la Generalitat, ens va traslladar al darrer Consell de la Policia (09-12-2021), el seu recolzament. Així com un augment molt important del pressupost destinat al Departament d’Interior.

Com sempre hem dit, volem FETS I NO PARAULES, per la qual cosa considerem que seria bo començar a “esmenar” i millorar algunes de les condicions laborals dels moss@s.

L’acord del 2017 (que no va signar USPAC) va establir una compensació (MOIN-8€ bruts), per aquelles jornades de 12 hores en cap de setmana (torn DIA i TARDA-NIT dissabte i diumenge), però no s’indemnitzava en jornades de 12h, o més, realitzades entre setmana.

USPAC ha traslladat, amb anterioritat i reiteradament, aquesta petició, la qual ha estat desatesa. De fet, el què s’ha demanat des de la nostra organització és el pagament d’una mitja dieta per a aquests dies de treball de 12h (19 euros), petició que també ha estat denegada.

Així doncs, Conseller, tenint en compte la recuperació de pressupost, tornem a sol·licitar l’ampliació del pagament del MOIN a qualsevol torn de treball de 12h; així com l’actualització de l’import que rebem, el qual és insuficient.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S!
14 de desembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.