PLA DE CARRERA PROFESSIONAL PER USC

PDF

152/2019

Arrel del Consell de la Policia de 8 de febrer de 2018, i a petició d’USPAC, es va crear un grup de treball per implementar el Pla de Carrera Professional per USC.

 

En data 5 i 19 de març de 2018 es va reunir el grup de treball amb les organitzacions sindicals del cos de Mossos d’Esquadra, on es van presentar i començar a treballar diverses propostes.

 

Sorprenentment, el 10 d’abril de 2018 ens comunica el responsable de relacions laborals Sr. Manel Isac que ha rebut ordres del Departament d’Interior d’aturar qualsevol mena de negociació.

 

USPAC va ser l’únic sindicat que no va acceptar-ho interposant immediatament demanda judicial per vulnerar el dret a la negociació col·lectiva i sol·licitant reiniciar el grup de treball. Entre altres motius, s’ha al·legat que inclús la dictadura franquista va escoltar i respectar més el Sindicat Vertical que el que fan Miquel Buch i Brauli Duart amb tots nosaltres. Aquells que demanen a la resta respecte pels drets i llibertats, són els primers que internament impedeixen el seu lliure exercici.

 

Després de celebrar-se la vista el 26 de novembre de 2019, el Jutjat Contenciós núm. 16 de Barcelona ha admès la demanda per possible vulneració de drets fonamentals per part d’Interior, tot pendent de la resolució definitiva del plet.

 

USPAC ANEM PER FEINA, A ALTRES SE’LS ACABEN LES EXCUSES

 

 

Barcelona, 17 de desembre de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.