RESPOSTA SGRRHH: INFORME VEHICLES OPERATIUS D’ORDRE PÚBLIC TR08 (ABM-BRIMO) – TR088(ARRO) (2a PART)

PDF

147.1/2021

En relació al segon informe presentat sobre els vehicles operatius d’OP – ABM i ARRO (147-2021), hem rebut resposta detallada punt per punt de les propostes i millores presentades.

Valorant tant aquesta resposta com l’anterior (73.1-2021), des de la nostra organització fem la següent valoració:

• Per una banda, totes aquelles propostes que tècnicament siguin viables, han estat valorades i entenem que de conformitat amb els especialistes d’OP procediran a millorar els vehicles actuals i tenir-ho en compte a futures adquisicions.

• Pel que fa a altres propostes per raons tècniques, bàsicament per les característiques del fabricant dels vehicles, no poden dur-se a terme.

• Destaquem que vam traslladar la filtració d’aigua a l’habitacle en determinades unitats. Ens comuniquen, que si es detecta aquesta incidència, es comuniqui la incidència per tal de procedir a la reparació

Per motius de seguretat no poden detallar totes les incidències que hem traslladat. Tot i això, aquells company/es que utilitzeu aquests vehicles i voleu saber quina és la resposta a alguna de les deficiències/millores plantejades, contacteu amb el vostre delegat de referència.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

23 d’agost de 2021