LA VERGONYA DE CERTS CAPS O LA POCA-VERGONYA D’ALGUNS

166/2021

Avui, un dia més, la desafecció entre la tropa i els nostres Caps es fa evident.
Avui ha estat a Salou, però podria ser a qualsevol indret de Catalunya.
Avui dos companys mossos han estat agredits a Salou. I quan encara no tenien ni el part de lesions i estaven sent atesos a la mútua laboral, des d’un despatx es prenia la decisió de deixar sense efecte el detingut i agressor dels nostres companys.

La mala gestió dels propis Caps, els quals han estat incapaços de preveure la situació d’avui quan era “vox populi” i feia dies que s’anunciava per xarxes socials, ha acabat amb dos companys lesionats i la impotència de veure com l’agressor és posat en llibertat, a les poques hores de l’agressió.

Avui mateix, a la reunió amb el Director General de la Policia i amb el Secretari General d’Interior, hem posat sobre la taula la necessitat que la Generalitat no tan sols defensi als seus treballadors sinó que també els hem recordat que aquests casos no es poden donar. És el moment de comprovar si realment han copsat el missatge.

La sensació d’impunitat que generen aquestes decisions, que prenen aquells que estan lluny de patir cap lesió al carrer, bàsicament perquè no hi són mai, fa que veiem els nostres Caps com purs gestors. Més preocupats de conservar una cadira que de ser els garants dels seus policies.

Després, hem d’aguantar publicacions a xarxes socials de l’estil: “Ja ha sortit el nostre company segrestat per la policia per defensar el dret a l’habitatge”… No, senyors! Ha estat detingut per atemptar i lesionar dos policies…Però clar, les decisions com les d’avui dels nostres Caps donen ales a aquests individus, els quals es creuen impunes a qualsevol agressió que realitzen contra la policia.

Qui pren aquestes decisions?. Qui és l’Inspector que dóna l’ordre?. Qui ha donat l’ordre ha trucat als dos agents i preguntat pel seu estat?. Per què hi ha un interès en protegir un agressor, algun motiu concret?

Companys, no esteu sols, USPAC si estarà al Jutjat en defensa vostra com no pot ser d’altra manera. Això no treu que pensem, que tot sovint, tenim l’enemic a casa!

 

PROU IMPUNITAT A LES AGRESSIONS ALS MOSS@S!!

Tarragona, 21 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.