RESPOSTA SGRRHH: INFORME VEHICLES OPERATIUS D’ORDRE PÚBLIC TR08 (ABM-BRIMO) – TR088(ARRO) (1a PART)

73.1/2021

Havent presentat 2 informes respecte a les millores i deficiències detectades en els nous vehicles operatius d’Ordre Públic, (furgonetes BRIMO-ARRO), hem rebut una primera resposta respecte al primer informe dels presentats.

La resposta detalla punt per punt totes les mancances que conté l’informe i podem arribar a dir, que algunes de les deficiències detectades, intentaran solucionar-les en la mesura del possible en els vehicles recentment adquirits. I es tindran en compte en futures adquisicions, algunes altres, tècnicament no poden ser modificades/millorades.

D’altres responen a peticions prèvies dels grups d’ARRO i BRIMO, que van fer aportacions abans de l’adquisició dels vehicles. Tot i això, entenem que els darrers incidents patits pels nostres companys d’ordre públic, puguin fer arribar a replantejar la necessitat d’alguns d’aquests elements.

Per aquells company/es que utilitzeu aquests vehicles i voleu saber quina és la resposta a alguna de les deficiències/millores plantejades, contacteu amb el vostre delegat de referència.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

28 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.