ARXIVADA UNA CAUSA CONTRA DOS COMPANYS DE TRÀNSIT PROMOGUDA PER LA “DAI”

169/2021

Tot ve arrel de l’anul·lació d’una denúncia a un ciutadà, per conduir parlant amb el mòbil, perquè a la tauleta hi havia un error en les dates i les hores que es feien constar al butlletí imprès. Quan es va comprovar l’error, es va anul·lar la denúncia i es va comunicar per la companya que no era la primera vegada.

A partir d’aquí va començar la cacera de bruixes per part de la Santa Inquisició. Seguiments, vigilàncies, sol·licitud judicial d’intervenció de telèfons, rastreig en xarxes socials… Únicament els hi faltava buscar a les escombraries. Però l’orgull i la supèrbia d’inspiració traperista els va fer perdre el cap, fins al punt de mentir a l’informe policial.

Van afirmar que a les 10.27 hores els companys sí havien denunciat a un ciutadà, que en aquell moment es trobava a 40 quilòmetres, coneixent que el control no es va iniciar fins a les 11.30 hores. Amagant el butlletí de denúncia, van indicar a V.I. que va restar oberta fins a les 11.50 hores injustificadament.

La Santa Inquisició no va tenir miraments per imputar un delicte de falsedat documental i prevaricació als seus companys, que ni coneixien al ciutadà ni a ningú del seu entorn. Dos anys investigats judicialment fins que hem aconseguit l’arxiu lliure i definitiu, ja que no hi havia la mínima irregularitat.

Una policia democràtica no es mereix aquesta Divisió d’Afers Interns. S’ha de canviar de dalt a baix. No pot ser que el seu cap ascendeixi assegut darrera una cadira o, d’altres, portin més de 20 anys sense trepitjar el carrer i es creguin amb el dret de jutjar-nos tots els dies.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

29 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.