EL JUTJAT DE MANRESA ESTIMA EL RECURS D’USPAC I L’AGRESSOR DE LA KATANA DE MOIÀ SERÀ JUTJAT AMB PENES QUE ARRIBEN ALS 90 ANYS DE PRESÓ

210/2021

Fa poc més d’un any varen ser comissionats dos indicatius a Moià per fer un trasllat no voluntari. Al veure arribar tant a mossos com el SEM, l’individu va treure una katana ferint greument a tres companys, que encara no estan recuperats, i un quart amb ferides lleus.

En data 30-07-2021 el Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Manresa va dictar una interlocutòria que acordava el processament d’A.E.S. per quatre delictes d’homicidi en grau de temptativa en concurs amb quatre delictes de lesions qualificades (de 10 a 15 anys de presó).

Els advocats d’USPAC van recórrer per incloure l’agreujant de delicte d’atemptat a agent de l’autoritat que ni la Generalitat, ni la resta d’acusacions, havien demanat. Finalment, el 13-08-2021 el Magistrat ha acceptat la nostra petició i el processat serà jutjat a l’Audiència Provincial de Barcelona amb penes de 15 a 22 anys i mig de presó per cadascun del delictes de temptativa d’homicidi, en concurs amb quatre delictes de lesions qualificades.

El Jutjat també ha acordat que el processat doni fiança per pagar les lesions dels companys per import de 120.000 €. Tanmateix, es manté la presó provisional del processat que va ser acordada a instància d’USPAC.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S!!

Manresa, 20 d’agost de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.