SOL·LICITEM AL CONSELLER ELENA QUE DONI COMPLIMENT A LA MOCIÓ 28/XIV I ES CREI UN GRUP DE TREBALL PER L’EQUIPARACIÓ REAL ENTRE COSSOS ESPECIALS

PDF

78/2022

El Ple del Parlament va aprovar el proppassat 21/10/2021 la Moció 28/XIV on s’insta al Govern de la Generalitat a:

• Crear un grup de treball per l’equiparació salarial amb col·lectius especials. Actualment, hi ha una diferència anual de 3.330,74 € amb el col·lectiu de Bombers de la Generalitat entre altres millores com pot ser el complement d’operativitat plena (uns 1680 euros anuals més).

El 18 de novembre de 2021, USPAC sol·licitava al conseller Elena el compliment de la Moció 28/XIV, avui dia no tenim resposta. També ho hem sol·licitat a la nostra taula de negociació vàlida, el Consell de Policia, sense que se’ns escolti.

Per tot això, hem tornat a registrar escrit sol·licitant:

• Que es doni compliment a la Moció 28/XIV creant el grup de treball amb les organitzacions sindicals representatives per l’assoliment real d’equiparació retributiva entre el CME i altres col·lectius especials de la Generalitat.

Dins la mateixa Moció s’insta a la revisió d’hores extres, a adoptar mesures necessàries per evitar l’exposició de marihuana a les comissaries o a fer una avaluació de riscos laborals als vehicles policials corregint les seves deficiències, entre d’altres.
Hem traslladat també la petició a tots els grups parlamentaris, està molt bé aprovar mocions, però s’ha de donar compliment a les mateixes i així ho hem sol·licitat de manera urgent.

 

Barcelona, 4 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.