L’INICI DEL CANVI ALS CONCURSOS DEL CME

PDF

148/2021

PDF Nota a la intranet
Un dels objectius de la USPAC és aconseguir un canvi de model en els concursos, tant en els de trasllats (General), els d’especialitats i els de promoció interna.

Durant tot aquest any s’han realitzat diferents escrits, registrats a les persones “competents” del Departament, en aquesta matèria. Durant els últims mesos us hem donat trasllat de totes aquestes peticions en diversos comunicats (WebApp).

En el darrer Consell de Policia, vam defensar aquest canvi de model i vam demanar crear un grup de treball per poder fer una transició a un sistema que garanteixi la transparència, l’objectivitat amb el número de places i l’accés universal. Finalment, després de votar-se al Consell de Policia, USPAC va aconseguir la seva creació.

Per aquest motiu, des d’USPAC defensem:

– Que en els propers concursos, l’antiguitat i l’experiència professional siguin més del 90% del total de mèrits.

– Que surtin a tots els concursos el total de les places, això vol dir comissions operatives 0.

– Que en els concursos de promoció interna, les places siguin associades a una categoria, destinació i família professional.

Instem a l’administració a convocar, de manera urgent, aquest grup de treball per “ficar fil a l’agulla” i d’aquesta manera assegurar que en els propers concursos l’antiguitat sigui el principal mèrit, alhora d’apropar-se a casa.

No entendríem que aquesta mesura, que és d’aplicació a la resta de cossos policials de l’estat, no la puguem gaudir al CME.

NO PERDEM EL TEMPS I FEM UNS CONCURSOS JUSTOS !!

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

02 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.