SOL·LICITEM DE NOU FORMACIÓ ISEA I MATERIAL

103/2022

Amb data d’avui, 3 de maig de 2022, hem tornat a registrar escrit adreçat al Director General de la Policia, Sr Pere Ferrer, sol·licitant formació específica ISEA per tots els companys que treballen al carrer, com ja portem reclamant des de l’any 2020 i sembla que ningú ens escolta.

Hem sol·licitat de manera urgent:

• Que sigui impartit el curs d’Intervenció Sanitària en Enfrontaments Armats (ISEA), a tots els agents del cos de Mossos d’Esquadra i dotar a tot el personal policial de la farmaciola tàctica.

El 17 de maig de 2021 per part de la Subdirecció, ens van traslladar aquesta resposta al nostre escrit anterior:

“….S’està treballant per dur-ne a terme altres edicions (Curs ISEA), disposar de més personal format i distribuir aquestes farmacioles.”

Avui dia continuem igual, ÉS UNA VERGONYA.

Cada cop més hem de fer front, en el dia a dia, a actuacions i conflictes armats, on la dotació de material adient és essencial per garantir la seguretat dels mateixos agents i dels ciutadans.

És per aquest motiu que insistim a sol·licitar el curs ISEA i les farmacioles tàctiques, no només pels instructors de tir, sinó per tots els agents o patrulles operatives (ja sigui farmaciola tàctica individual o si més no a tots els vehicles policials).

Ahir, a la ciutat de Lleida, es va fer ús d’arma de foc i GRÀCIES al company de la unitat de l’ARRO que es trobava al lloc, es va poder fer ús de la farmaciola tàctica, NO gràcies a la dotació del material i formació per part de la casa, SI gràcies a la implicació personal d’aquest company, com la de molts altres, que porten el material i tenen la formació per fer-lo servir, pagat per ells i per benefici aquest cop, d’un tercer.

Des de la USPAC volem agrair la seva implicació personal per invertir en un material i formació que hauria de proporcionar el Departament d’Interior! Felicitem de nou també, a tots els companys i companyes que van estar a l’actuació, tant de la Unitat d’Investigació, com de Seguretat Ciutadana i ARRO, sense oblidar-nos dels companys de Sala… Vosaltres si heu estat a l’alçada de les circumstàncies!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
03 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.