UNITAT D’INTERVENCIÓ DE MUNTANYA (UIM): “VAL DE MATERIAL” RESPOSTA SGRHH

PDF

292b/2021

A finals de l’any 2021 vàrem presentar un escrit per sol·licitar un “val de material” per a la UIM (comunicat).

Hem rebut resposta, la qual desestima la nostra proposta. Tot i que estem d’acord què essent un cos uniformat, cal complir les normes d’imatge corporativa, no entenem com a determinades unitats molt especialitzades, les quals necessiten un material molt tècnic, hagin de restar sotmeses a l’adquisició de “determinat” material de forma conjunta.

Insistim, que no estem parlant de peces d’uniformitat ni material, ni de mesures que puguin veure alterada la imatge corporativa que ha de transmetre un cos uniformat, sistema d’adquisició de material, que ja s’aplica a unitats similars d’altres cossos d’emergències i policials de l’Estat.

Us traslladem part de la resposta que ens han adreçat:

“Tot i tractar-se d’unitats petites i molt especialitzades, són unitats policials uniformades en servei que han de complir en tot moment amb les normes d’imatge corporativa, visualització i identificació. Deixar en mans de cada efectiu la compra del seu propi material específic no permetria garantir el compliment d’aquestes normes; així mateix, cal tenir en compte la responsabilitat en la selecció del material idoni per a la seguretat dels usuaris …./…”

Aquesta resposta seria extrapolable a qualsevol proposta per a unitats similars.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
14 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.