DENUNCIEM DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES IRREGULARITATS DE LES ESCALES DE L’ABP DE LA BISBAL

PDF

34/2022

L’11 de maig de 2021, es va realitzar una avaluació de Riscos Laborals, a l’ABP de La Bisbal de Girona. Una de les mesures a corregir és l’alçada de la barana de les escales de la comissaria.
La normativa és clara en aquest sentit:

“Les baranes seran de materials rígids, tindran una alçada mínima de 90 centímetres i disposaran d’una protecció que impedeixi el pas o lliscament per sota de les mateixes o la caiguda d’objectes sobre persones”

Tot i l’obligació de corregir diferents anomalies abans del 7 de novembre de 2021 per part de l’Administració aquestes no s’han dut a terme, amb el resultat que el passat 1 de desembre, una companya de la comissaria, baixant les escales i a causa de no poder agafar-se correctament, va caure patint lesions que han requerit intervenció quirúrgica.

La desídia crònica dels responsables és temerària i ens fa patir les conseqüències, per aquest motiu els nostres delegats de riscos laborals han presentat denúncia, un cop més, a Inspecció de treball informant també d’altres deficiències detectades com:

– El paviment de les escales no és antilliscant i rellisca molt, també degut al seu desgast i mal estat.
– Els esglaons no tenen les mateixes dimensions i això comporta ensopegades del personal i els revolts són amb escales en forma de cargol.

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

La Bisbal de l’Empordà, 14 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.