SOL·LICITEM DE NOU UN Q3 D’OAC PER L’ABP VILAFRANCA

PDF

25/2022

La nostra organització ha traslladat en nombroses ocasions tant als responsables de la mateixa ABP, com de la Regió Policial Metropolitana Sud la demanda de crear un grup de treball d’OAC amb el quadrant Q3.

La resposta sempre ha estat negativa i per part dels responsables de la Regió sempre se’ns ha informat que els caps de l’ABP de Vilafranca no ho consideren necessari.
Aquesta petició no és iniciativa d’USPAC, sinó que és una reclamació “històrica” dels mateixos agents de la comissaria.

Aquest grup estable de treball afavoriria per una part, la conciliació familiar d’agents amb diverses casuístiques i una “reserva” de places per a companys/es amb adaptacions del lloc de treball i segones activitats.
Tampoc es sol·licita res, que no existeixi en les comissaries properes a Vilafranca, ja que fins i tot la seva CD Santa Sadurní d’Anoia en té, a l’igual que Vilanova-Sitges, Gavà, Cornellà, etc..

No entenem, la negativa sistemàtica dels caps de l’ABP Alt Penedès a escoltar i atendre una demanda coherent dels seus efectius, que l’únic que genera és desafecció i malestar.
La realitat és que els voluntaris amb experiència per crear-lo hi són, i ara mateix el servei s’està cobrint amb els efectius d’escamot, no parlem de cap decisió dràstica ni transcendental per la Comissaria.

Creiem que amb bona voluntat i empatia aquesta demanda es podria satisfer, per aquest motiu USPAC es reunirà amb el nou Cap de la Regió per traslladar-li aquesta demanda dels company/es de Vilafranca del Penedès.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Vilafranca, 7 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.