ACCIÓ SINDICAL

SOL·LICITEM LA MODIFICACIÓ D’UN DECRET D’INDEMNITZACIONS 138/2008, TOTALMENT DESFASAT

241/2022

Tal com queda recollit al Decret 138/2008 de 8 de juliol d’indemnitzacions per raó del servei, les quanties establertes a l’Annex 3 del citat Decret són: 0,30 euros per quilòmetre recorregut si aquest es fa en automòbil, i 0,15 euros per quilòmetre si el vehicle utilitzat és una motocicleta.

Donat l’estat actual de l’economia i l’elevat increment de l’IPC, és evident que aquestes quanties, imposades l’any 2008 estan completament desfasades actualment, ja que avui dia emplenar el dipòsit val un 65% més que l’any 2008.

Així mateix, les despeses per la circulació en vies de pagament també s’han incrementat, tenint en compte que l’Administració, molt hàbil sempre a l’hora de fer el càlcul del quilometratge a indemnitzar, té en compte la via més ràpida, sigui o no de pagament.

Per aquest motiu, des de la USPAC hem sol·licitat una modificació del Decret 138/2008 i que les quanties establertes per la indemnització de serveis es vegin augmentades proporcionalment a l’augment del preu actual dels carburants.

Aquests imports del decret també estan desfasats pel que fa a les dietes d’allotjament i manutenció, per la qual cosa és més que necessària una actualització urgent del decret per no “castigar”, més si cap, l’economia dels mossos i mosses, que amb gran vocació de servei i compromís desenvolupen cada dia la seva tasca arreu del territori.

Esperem tenir aquest cop una resposta, resposta que no vàrem obtenir en escrit registrat també el 5 de juliol d’aquest any. Algú a l’escolta a Interior?? Les vacances ja fa dies que s’han acabat!!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 5 d’octubre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.