USPAC COMPLEIX SEMPRE AMB ELS SEUS AFILIA

PDF

149/2019

Avui podem dir que, després d’una gestió colossal i maratoniana de quasi un any hem aconseguit que TOTS els nostres afiliats han rebut els diners pendents de l’assegurança de baixes no laborals de l’any 2018.

 

Des de l’any 2012, hem anat contractant diverses companyies i, a excepció d´algunes incidències, s’han pagat per part de l’asseguradora pràcticament la totalitat dels sinistres.

 

Però l’últim any, el 2018 no va ser així, USPAC com a prenedora de la pòlissa va contractar amb GRUPO PACC l’assegurança de baixes NO laborals de la companyia HISPANIA, de fet la majoria dels sindicats vam contractar la mateixa.

 

A partir del primer trimestre de 2018 vam detectar que els sinistres que estaven coberts, segons el condicionat signat, es demoraven “in eternum” el seu pagament.

 

En aquells moments al juny de 2018, la Junta del Sindicat USPAC va decidir activar els serveis jurídics per a interposar les corresponents demandes contra la companyia. I també es va decidir fer bestreta (avançar la indemnització) als afiliats, per l’import que els havien de pagar, fins que aconseguíssim que l´asseguradora pagués.

 

En data d’avui aquesta gestió ja ha finalitzat i TOTS els afiliats que van ser afectats per aquesta “mala praxi” per part de l’asseguradora han recuperat els diners.

 

Tot i que la responsabilitat no ha estat directament nostra, USPAC ha cobert el servei pel qual van contractar els nostres afiliats aquesta assegurança.

 

En el cas que essent afiliat, no hagis contactat mai amb nosaltres per comunicar-nos una incidència d’aquest tipus, envia un correu a tresorer@uspac.cat i treballarem per solucionar-ho d´immediat per tal que pugueu passar unes bones festes.

 

 

USPAC MAI DEIXA TIRATS ALS SEUS AFILIATS I SEMPRE ASSUMEIX LES SEVES RESPONSABILITATS.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.