DENUNCIA DE LES MALES CONDICIONS LABORALS A LA COMISSARIA DE MOLLET DEL VALLÈS

15/2020

Fa uns dies, el pas del temporal Gloria va deixar veure les greus mancances en material i vehicles, però també les grans deficiències que tenim a les comissaries d´arreu del territori, especialment és el cas de Mollet del Vallès.
USPAC, va realitzar visita a les instal·lacions per comprovar les queixes que ens fèieu
arribar i vam poder veure “in situ” en quines condicions han de treballar els
companys.
Només cal observar les imatges, de ben segur que cap despatx de Subdirecció ni de la DGP es troba en aquestes condicions:

– Sostres per on cau l´aigua (com és el cas del menjador de la comissaria), amb tal quantitat que han caigut diverses plaques del sostre.
– Es filtra aigua per les finestres del menjador i per alguna dels vestidors, que tampoc tanca bé, per això els companys van haver de posar cartons per tal de no relliscar.
– Els banys dels vestidors estaven plens d’aigua i van haver de posar també més cartons al terra, per tal de poder fer-los servir, i no patir cap accident.
– Els companys d’OAC estaven treballant a una temperatura d’uns 15 graus aproximadament, incomplint novament la normativa, fet d´altra banda, que no és nou i al que malauradament estem acostumats.

Cansats de queixar-nos a una Administració absent i que no vol sentir parlar de condicions laborals pels moss@s ni de donar cap solució, un cop més, ens hem vist obligats a denunciar a Inspecció de Treball.

Barcelona, 2 de febrer de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.