ADMESA LA QUERELLA CONTRA L’AGRESSOR D’UNA COMPANYA A UN DESONAMENT A SALOU

191/2021

El dia 21/06/2021, companys/es d’USC van ser requerits per donar seguretat a un desnonament a petició del Jutjat de Tarragona.

Abans de fer-se el desnonament, i mentre els apartaven de la porta de l’edifici per deixar passar als veïns, un individu es va esbraonar vers una companya llençant-la d’un cop al terra.

En aquell moment, va ser rodejada per altres individus i van haver d’actuar la resta d’agents en defensa de la companya. Resultat: dos companys lesionats.

El violent va ser detingut per atemptat a agent de l’autoritat però, un cop a comissaria, es van donar ordres “de dalt” de deixar sense efecte la detenció i no exercir l’acusació contra l’agressor. Un absolut despropòsit, una decisió il·legal que trenca amb els protocols de detinguts i que deixa indefensos a tots els/les companys/es que dia rere dia estem al carrer.

La Prefectura de Policia no està a l’alçada del cos: acomplexada, timorata, encongida i pusil·lànime. Incapaç de defensar als agents davant els polítics de torn que es venen per una cadira.

Ha de ser la USPAC qui, novament, surti en defensa dels companys personant-nos com acusació particular. Per intentar recuperar el respecte i la dignitat dels mossos, adjectius que no coneixen l’actual direcció política i policial del cos.

 

Tarragona, 20 de juliol de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.