S’ADMET A TRÀMIT LA DEMANDA D’USPAC PER FER PROVES PCR

Download Now

74/2020

El 2 d’abril vam ser els primers (i ara som els únics) en aconseguir que es fessin les proves PCR als mossos en contacte o exposició a la Covid-19; i es comencés a fer una desinfecció i neteja diària de comissaries i vehicles policials.

El dia 5 d’abril altres forces sindicals van demandar el mateix però sol·licitant que s’estengués les proves PCR a tots els mossos. Avui TSJC ha arxivat la petició d’aquests companys per error de forma.

Conseqüències d’aquest error?
1. Des d’avui, es deixa sense efecte el requeriment a Interior perquè faci proves PCR a tots els mossos.

2. No afecta les proves PCR dels mossos en contacte o amb simptomatologia, perquè USPAC sí ha presentat la demanda i continua vigent la Providència de 14 d’abril malgrat que les pressions per retirar-la: cap mosso tornarà a la feina sense PCR negativa a la Covid-19.

3. USPAC es queda sola en defensa de TOT el col·lectiu. A més els sindicats SAP i SEIME han estat expulsats judicialment de la demanda d’USPAC perquè no poden ser part en un procés que ells no han promogut amb l’única finalitat d’entorpir la nostra feina i alinear-se com sempre fan amb qui realment és el nostre contrari: Departament d’Interior. “Favors amb favors es paguen”.

Solució?
USPAC ja es va avançar a aquest supòsit i vam demanar l’ampliació urgent de les proves PCR a tots els mossos a la nostra demanda.

USPAC GARANTEIX LA CONTINUACIÓ DE LES PROVES PCR A MOSSOS. CONTINUEM LA LLUITA JUDICIAL PER EPI’S, FORMACIÓ I DESINFECCIÓ.
SEGUIM!!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.