RESUM REUNIÓ REGIONAL SINDICATS I CAPS RPMB 18-02-22

46/2022

Divendres, 18 de febrer es va celebrar la reunió regional entre sindicats representatius i Caps de la Regió Policial de Barcelona de manera telemàtica. Us informen dels punts més rellevants:

• Concurs Investigació Bàsica: Al darrer concurs van quedar 82 places desertes (64 agents, 16 caporals i 2 sergents) i ara prefectura informa que hi haurà un oferiment a tota Catalunya per cobrir aquestes places a les unitats d’Investigació de la RPMB i també de la DIC. Des dels sindicats es va posar sobre la taula la qüestió que s’hauria d’analitzar el perquè han quedat aquestes places descobertes. La resposta dels comandaments de la regió va ser que aquesta reunió no era el lloc adequat per parlar-ne. Des de la USPAC ja fa temps que advertíem que si el sistema de guàrdies i planificació dels horaris de les unitats de CODEX continuava sent diferent de les altres regions, la majoria d’agents i caporals concursarien fora de la RPMB…i així ha estat.

• Dipòsit d’estupefaents de l’ABP NOU BARRIS: Ens informem que el dipòsit de drogues no està encara obert. S’ha fet un oferiment per cobrir el servei de vigilància i seguretat. Aquest oferiment també està adreçat als companys que es trobin en segona activitat.

• OAC Carrer Aragó: El local té data final de lloguer aquest juny. Des de l’administració informen que s’està preparant el seu trasllat al local de Fiscalia, al carrer Pau Claris.

• Vehicles de paisà: Reposició de vehicles que acaben el “rènting” a finals d’aquest any.

• Efectius ARIC: Ens queixàvem de la falta d’efectius a les unitats que conformen l’àrea. Doncs ens responen dient que la RLT marca 300 efectius i que ara mateix hi ha 304…o sigui…4 efectius per sobre de la RLT. Considerem que aquest nombre és del tot insuficient per cobrir un dels pitjors destins de la RPMB.

• Unitat Regional FURA: S’ha creat una nova unitat de fures (10 agents, un caporal i 1 sergent), amb àmbit regional i depenent de la URDI juntament amb GUILLES. Aquesta unitat treballa juntament amb les unitats FURA de les ABP.

• Unitat Regional de Medi Ambient: Aquesta unitat s’havia proposat per trasllat a l’ABP de Nou Barris. De moment no es mourà.

Ens emplacen a altres reunions i grups de treball per donar resposta a la resta de qüestions traslladades, qualsevol queixa i/o incidència ens la podeu fer arribar mitjançant els nostres delegats/des o a rpmb@uspac.cat.

 

Barcelona, 21 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.